23 IUNIE: DUPĂ FAPTĂ ȘI RĂSPLATĂ

Ziua de 23 iunie îmi pare ideală pentru a conștientiza problemele subtile care se ascundeau de noi sau pe care, mai rău le-am ascuns și am uitat unde.

Sursa: wallpaperswide
Sursa: wallpaperswide

Devenim mai sensibili sau la polul opus, nu mai reușim să lăsăm empatia să îi atingă pe cei din jurul nostru și vom deveni mai rigizi, iar celor din jur nu le va plăcea deloc acest lucru. Aceste stări schimbătoare ar putea începe să își facă simțită prezența în jurul prânzului. Cu toate acestea, să nu confundăm o astfel de stare cu cele așa-zisele „trei ore cu ghinion.” Trebuie să avem în vedere faptul că noi și doar noi ne punem piedici, iar atunci când avem impresia că cei din jur o fac, este de fapt semnalul de alarmă privind faptul că i-am lăsat cam mult în să intervină în viața noastră.

Am putea, de asemenea să ne confruntăm cu probleme de sănătate ce țin de sfera digestivă și afecțiuni ale ficatului și poate fi o refulare a tuturor sentimentelor pe care le-am reprimat și le-am ținut ascunse încercând să le facem noi singuri față. Lucrul acesta nu este întotdeauna posibil, astfel că efecte se văd cu ochiul liber. Pe lângă medicația aferentă acestor probleme, un medicament nu ar trebui să lipsească din casa fiecăruia: iertarea. Poate fi mai greu mâine să găsim acest medicament într-o farmacie, dar aceia care își vor aminti că l-au avut întotdeauna la îndemână, vor depăsi perioada fără niciun fel de problemă. Să nu ignorăm faptul că cele mai multe boli ale trupului sunt cauzate de o proastă administrare a sentimentelor, a gândurilor și a trăirilor.

Nici mediul profesional nu este neglijat în 23. Lucrurile se învârt în jurul comunicării: dacă este eficientă lucrurile pot merge din bine înspre mai bine, dar dacă nu transmitem concret și clar ceea ce așteptăm s-ar putea să avem surprize neașteptate pe care va trebui să le rezolvăm din mers, deoarece timpul presează și lucrurile se derulează cu o rapiditate ieșită din comun. Nu ar strica puțină atenție și mai multă concentrare, în special în timpul dimineții. Dacă lucrurile degenerează, s-ar putea să auzim lucruri deloc plăcute urechilor, iar asta să ne strice dispoziția pentru întreaga zi. Relația cu colegii este astăzi foarte importantă și poate avea unele momente critice, care să dăuneze – dacă nu pe moment, cu siguranță pe viitor. Atenția trebuie concentrată pe materializarea lucrurilor, nu pe adoptarea unui comportament războinic. Dreptatea nu trebuie înfăptuită niciodată prin forță.

Modul în care administrăm sentimentele și cum le lăsăm să influențeze rațiunea, poate constitui subiect de analiză pentru seara zilei de 23. Un aspect tensionat între Lună în conjuncție cu Lilith și Marte în conjuncție cu Soare se realizează vizând casele X – VIII. Luna în Fecioară indică multiple calități mentale, o bună abilitate în dialogul cu publicul și bineînțeles intuiție, dar acestea sunt doar câteva dintre caracteristicile prezenței în Fecioară. Cu Lilith prezent, care este considerat un „inhibator”, lucrurile s-ar putea să nu se desfășoare deloc în largul lor. Dar, să trătăm totul pozitiv și să avem credința că într-o aspect de conjuncție anumite lucruri ies la suprafață, pentru a fi rezolvate. Dacă lucrurile se tensionează este din cauza faptului că la momentul „potrivit” am lăsat timpul să treacă, în speranța că și problemele o vor face odată cu el.

Casa X, printre altele este vieții sociale, a carierei și acțiunea Lunii este o continuare a ceea ce s-a întâmplat la începutul zilei. Casa VIII este printre altele casa schimbărilor, a morții și a renașterii. La extremă, unii pot renunța la acel loc de muncă pe care l-au avut pentru că au constat că nu e deloc ceea ce le-ar putea aduce armonie și fericire.

În jurul orei 20, se împlinește aspectul de careu între Mercur și Neptun și reprezintă punctul maxim în care suntem mai ușor de înșelați, deoarece sunt mai naivi și creduli, mai ușor de manipulat. Nu ar strica să avem mai multă grijă la tot ce este în jurul nostru, să aplecăm urechea și la ce spun cei de lângă noi și cu siguranță să nu avem impresia că doar noi deținem cheia adevărului absolut. Comunicarea este cea care ar putea juca un rol important aici, dacă nu cel mai important, atât într-un sens pozitiv: poate fi cheia rezolvării situației, cât și într-altul negativ: prea multă vorbă deranjează. Fiecare planetă implicată în acest aspect se află în domiciliu (Gemeni și Pești), cu observația că Neptun se află în mers retrograd, așa că forța lor de acțiune este puternică și vizează axa III-VI pe care în orice fel am privi-o este tot una relațională. Casa VI indică problemele de sănătate minore și relația la locul de muncă, iar casa III este casa comunicării. Problemele de sănătate, chiar mai sus spuneam, sunt rezultatul reprimărilor de emoții, care prin comunicare ar fi putut deveni punct de plecare spre un nou început. Maximul acestui aspect este până la ora 00:00 după care începe să se disipe.


Ai o întrebare la care nu găsești un răspuns clar? Vrei să afli mai multe despre personalitatea ta? Trimite un email la astrocercetas@gmail.com sau CLICK AICI împreună cu: numele, data, ora și locul nașterii tale + întrebarea la care îți dorești răspuns, iar eu îți voi răspunde în cel mai scurt timp GRATUIT.

Advertisements

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s