HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 22 – 28 IUNIE PENTRU FIECARE ZODIE

Săptămâna ce tocmai s-a încheiat nu a fost una deloc ușoară. Începutul acestei săptămâni este marcat de intrarea Soarelui și a planetei Marte în Rac, după ce o bună bucată de timp au stat în zodia Gemeni. Din start vă spun că domeniul financiar este cel mai vizat de aspectele săptămânii, în special pentru ultima parte a zodiacului.

Sursa: wallpaperswide
Sursa: wallpaperswide

BERBEC

ASPECTLucrurile intră pe un făgaș extrem de favorabil în privința relațiilor în mediul profesional. În acest domeniu relațiile stabilite în această săptămână vă pot propulsa spre o nouă poziție, evident superioară celei pe care ați avut-o până acum. Cei care ați schimbat de curând locul de muncă, săptămâna se caracterizează prin abilitate de adaptare și, prin intermediul cuiva nou, o ucenicie mai ușoară.

TAUR

ASPECTTrebuie să acorde multă atenție relației de cuplu în care sunt implicați. Detașarea de probleme de săptămâna trecută, le poate cauza acum probleme mergând până la o ruptură temporară sau definitivă. Un alt motiv mai poate fi și diferența de gusturi și obiceiuri dintre parteneri, iar Taurii sunt recunoscuți pentru încăpățânarea lor. Pentru aceia care vor să își salveze relațiile le recomand să mai renunțe la comoditate și să încerce și altceva.

GEMENI

GEMENIDragi Gemeni, știu că perioada anterioară nu a fost una deloc ușoară, ci din contră ați avut de „pătimit” pe toate planurile. Mercur a retrogradat, ați avut Soarele în conjuncție cu Marte și poate simțiți că nu mai aveți putere. Cu toate acestea, trebuie să rezistați! Săptămâna vă poate aduce dintr-o extremă în alta: contractele semnate în ultima perioadă și care nu sunt deloc avantajoase s-ar putea să anuleze și deși în primă instanță veți suferi, aveți încredere că sunteți pe drumul cel bun și că din toate astea VOI veți fi cei invingători.

RAC

ASPECTAu „scapat” Gemenii de atenția noastră și intră Racul. O zodie sensibilă, de apă, cu un nivel înalt de intuiție și subtilitate. Tocmai de aceea, această săptămână le va solicita să nu apeleze la interiorizare ca formă de apărare împotriva celor din jur. Nu așa vă puteți conecta cu interiorul. Din contră, armonia interioară radiază pe un chip curat. Nu vă considerați superior nimănui și acordați mare atenție tuturor durerilor, atât sufletești cât și fizice, deoarece ele vă pot indica piste de acțiune. Ascultați-le și găsiți-le remediu. Innoiți-vă!

LEU

ASPECTDragii mei, pentru voi această săptămână este un adevărat periplu între extaz și agonie. De ceva vreme vă confruntați cu niște probleme pe care unii le iau în seamă, alții le consideră trecătoare. Acum trebuie să acceptați faptul că aveți o problemă și e nevoie să începeți să o rezolvați de urgență. Schimbarea favorabilă se obține doar cu ajutorul a multă muncă și luptă grea. Pot apărea schimbări bruște legate de lucrurile pe care le știam, așa că trebuie să vă adaptați rapid noilor condiții, altfel veți pierde lupta. Acum este momentul pentru acțiune!

FECIOARĂ

ASPECTFelicitări, dragi nativi Fecioară. Se pare că ați reușit să folosiți energia săptămânii trecute și ați depășit acele stări nostalgice care vă încercau. Acum ați primit, drept bonus, trei calități deosebite: flexibilitate, rezistență și armonie. Ați reușit să depășiți tot ce vă nemulțumea sau mare parte din lucruri  (pentru aceia care au multe lucruri de schimbat). Îi puteți îndruma și pe ceilalți să găsească răspunsuri la întrebările lor, dar doar prin exemplul personal și nimic mai mult. Nu luați problemle lor ca sarcina voastră de serviciu, deoarece nu îi veți ajuta prea mult.

BALANȚĂ

ASPECTNativii Balanță au avut o săptămână extrem de complicată și am primit confirmări din toate părțile. Dacă așteptați vești bune: le primiți. Acum lucrurile încep să se redreseze. Încet, poate foarte încet, dar SIGUR! Primul pas pe care îl veți face este acela de a vă simți mai bine, din punct de vedere medical. Dacă după săptămâna trecută ați tras linie și ați văzut că ați rămas cu oameni în minus, nu vă temeți. Nu ați rămas singuri, nu sunteți singuri niciodată. Folosiți energia săptămânii pentru a sta la o cafea cu voi…Ce mai faceți?

SCORPION

ASPECTSchimbări, reîntâlniri și experiențe plăcute. Domeniul relațiilor a fost vizat în săptămâna care tocmai se încheie și surpriză, săptămâna care începe are legătură strânsă cu domeniul financiar. Aici lucrurile merg de la bine în sus, cu singura observație că Scorpionii trebuie să analizeze de două ori înainte să acționeze o dată. Este un bun moment să puneți banii în mișcare și să faceți cumpărături convenabile.

SĂGETĂTOR

ASPECTDacă Scorpionilor le merge foarte bine din punct de vedere material, vecinilor din zodiac le este atrasă atenția: nu este deloc o perioadă benefică pentru a face investiții deoarece pot fi înșelați. E mai înțelept să se ocupe de relațiile de cuplu, deoarece întreagă săptămână trecută au fost și ei la mică distanță de agonie. Dacă își doresc să învestească bani, să aștepte cel puțin până săptănâna viitoare.

CAPRICORN

ASPECTCapricornii iau locul Balanțelor care au trecut printr-o perioadă extrem de stresantă. Acum este momentul ca lor să le fie testată anduranța. Primul risc la care se expun este acela de a fi înșelați și de a-și înșela partenerul. Aparent, pe toate planurile săptămâna va produce haos, așa că e bine să alegeți cu mare grijă lucrurile pe care le faceți sau locurile în care veți călători pentru a evita problemele. Cea mai bună soluție tind să cred este să renunțe pentru moment la luptă, deoarece din păcate, nu au nicio șansă acum să câștige. Regândiți strategia!

VĂRSĂTOR

ASPECTDragii mei Vărsători, dacă doriți ca în această săptămână banii să nu vă ocolească, vă sfătuiesc să nu îi chemați în viața voastră. Știu, avem cu toții nevoie de bani pentru a supraviețui, dar riscați în această săptămână ca dacă îi căutați prea mult să nu îi găsiți deloc și mai mult, să îi pierdeți și pe cei pe care îi aveți. Fiți chimbzuiți și investiți doar în lucrurile de necesitate imediată. Restul cheltuielilor ar mai putea să aștepte.

PEȘTI

ASPECTNorocoși „rău” acești nativi și mă bucur din suflet că și în această săptămână le pot aduce vești minunate. Sunt cei mai bogați nativi ai horoscopului și nu doar datorită faptului că în ultima vreme fac fel și fel de imbunătățiri la nivel spiritual și asta îi ajută se evolueze. Practic, săptămâna care vine le aduce o mulțime de șanse de a câștiga bani și vorbesc de sume serioase. Nu doar din acest punct de vedere le merge bine, ci au cu adevărat o viață împlinită. Profitați la maximum de această săptămână!


Ai o întrebare la care nu găsești un răspuns clar? Vrei să afli mai multe despre personalitatea ta? Trimite un email la astrocercetas@gmail.com sau CLICK AICI împreună cu: numele, data, ora și locul nașterii tale + întrebarea la care îți dorești răspuns, iar eu îți voi răspunde în cel mai scurt timp GRATUIT.

Advertisements

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s