21 – 22 IUNIE: SOARE ÎN RAC

Pentru început, vreau să le spun tuturor celor care își sărbătoresc ziua de naștere în această perioadă un sincer și călduros „La mulți ani” însoțit de multă dragoste, lumină și îmi doresc ca viața să vă aducă numai bucurii, impliniri și oameni frumoși altora. Iar nouă, celor care doar ne bucurăm alături de Raci, o vară frumoasă, călduroasă și plină de evenimente plăcute la care să ne gândim peste iarnă!

Sursa: wallpaperswide
Sursa: wallpaperswide

A sosit și acel moment al anului când Soarele anunță cu surle și trâmbițe venirea verii, un anotimp atât de așteptat de fiecare, fie pentru căldura plăcută, chiar dacă uneori sufocantă, fie pentru perioada de vacanță ce este cu siguranță un răgaz atât pentru trup, cât și pentru suflet. Începutul verii este marcat de solstițiu și pe 21 iunie ne bucurăm de cea mai lungă zi din an.


Racul este o zodie cardinală, alături de Berbec, Balanță și Capricorn. Zodiile cardinale marchează începutul fiecărui anotimp și sunt asemănate cu etape din viața omenească: Berbec – primăvara, Rac – vara, Balanță – toamna și Capricorn – iarna. Zodiile cardinale sunt pregătite mereu de ceva nou, au spirit de inițiativă, curaj și bineînțeles — ambiție. Dacă până acum totul se baza pe comunicare (intens discutata zodie a Gemenilor), acum a sosit momentul să mai construim și în interiorul nostru, dar și a mediului în care trăim.


Luna guvernează Racul, iar casa IV este cea care vorbește despre trăsăturile căminului, a vieții de familie, a relației cu părintele de sex opus, iar această casă este pusă în corespondență cu Racul și este deci guvernată tot de Lună. Luna este și ea o „planetă” a sensibilității, a sufletului, a misterului (a nopții). Mai simbolizează sănătatea, căminul, părinții, adaptarea, diplomația, sensibilitatea, intuiția, istoria și romantismul.


Cam despre asta vorbim în următoarea perioadă: reinventare, redecorare, rearanjare. Norocoși vor fi aceia care au folosit perioada în care Gemenii au fost în vizor și au deprins abilități de comunicare eficiente, deoarece acum lucrurile merg spre interiorizare, spre rezolvarea la nivel de suflet. Racul este un semn de apă, care deși este foarte ambițios, uneori flegmatic, având o intuiția puternică, nu are întotdeauna putere să dea glas doleanțelor.


În zilele următoare și Marte va intra în Rac, unde se află în cădere, iar forța pe care a avut-o în Gemeni va fi mult diminuată. Apa și focul nu fac deloc casă bună și doar aceia care au baze extrem de solide pot trece fără probleme prin aceasta perioadă. În ultima vreme, am menționat foarte des cuvântul „bază” și mulți m-au întrebat ce este această bază?! Ei bine, consider că o baza solidă se află în sufletul omului care și-a acceptat trecutul și toate greșelile pe care le-a făcut și acum are puterea de a reconstrui. Acceptarea este una dintre cele mai puternice baze al omului.


Soarele intră în Rac în jurul orei 19:30, și este urmat de Lună care intră în semnul Fecioarei. Luna realizează un careu în T cu Mercur și Saturn, chiar Luna fiind focarul acestei configurații. Un astfel de aspect în care este implicat Saturn, indică anumite obstacole care trebuie depășite. Este nevoie de multă forță interioară, ambiție și determinare pentru a putea depăși aceste momente. Fiind Luna focar și aspectul concretizându-se în casa VIII – mulți vor decide că este momentul potrivit să se reînoiască, să renunță la ceva vechi cu care nu mai erau de ceva vreme în rezonanță. Implicarea lui Mercur este mai mult decât benefică, deoarece ne ajută să observăm ce este în neregulă, ce trebuie schimbat și ce nu este făcut așa cum trebuie, la fel ca Luna practic, doar că ea acționează la nivel subiectiv, iar Mercur obiectiv. Aportul lui Saturn este uriaș, deoarece el ar putea fi cel care indică natura problemelor. Să acționam ca niște investigatori: găsim o pistă – o urmăm până se dovedește a fi falsă sau din contră, până găsim vinovatul.


Luna în Fecioară poate să ridice așteptările pe care le avem de la cei din jurul nostru. Atât la momentul intrării Soarelui în Rac, cât și a Lunii în Fecioară, cei doi luminatori realizează aspecte benefice între ei, dar tensionate cu Saturn, iar la puțin timp după și cu Mercur (Luna) și cu Nodul Nord (Soarele).


Careul în T între Saturn – Lună – Mercur nu este singurul care acționează în cursul zilei și a cărui forță dispare în cursul zilei de 22 la ora 10. Mercur – Lună – Neptun este un alt careu în T care acționează pe semne mutabile, de aici va rezulta o oarecare instabilitate sau iluzii în domeniul finanaciar și a studiilor, poate chiar al călătoriilor. Este posibil să acționăm într-o anumită direcție, iar rezultatele să nu fie concludente sau în ton cu așteptările noastre (Luna în Fecioară). Din nou, fiind implicat Mercur cred că avem suportul firesc pentru a nu ne lăsa influențați de acest aspect.


Ziua de 22 iunie conține un aspect benefic între Lună și Pluto pe axa II – VI deci sunt favorizate relațiile la locul de muncă și de ce nu problemele de sănătate la care nu s-a găsit un remediu, astăzi pot fi reanalizate și găsită o nouă cale de atac pentru tratarea ei. Cu toate acestea, nu uitați să tratați cauza, nu doar efectul. Acesta poate fi rolul lui Pluto în trigonul de față: să releve cauzele reale ale problemei, cauza care poate au fost adânc ascunse în subconștientul persoanei.


Ai o întrebare la care nu găsești un răspuns clar? Vrei să afli mai multe despre personalitatea ta? Trimite un email la astrocercetas@gmail.com sau CLICK AICI împreună cu: numele, data, ora și locul nașterii tale + întrebarea la care îți dorești răspuns, iar eu îți voi răspunde în cel mai scurt timp GRATUIT.

Advertisements

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s