20 IUNIE: FOCUL NU POATE FI ÎNTREȚINUT FĂRĂ OXIGEN

Ziua de 20 iunie pare o continuare fidelă a zilei de 19. Nu se petrec modificări majore care să aibă o influență pe termen lung.

Sursa: wallpaperswide
Sursa: wallpaperswide

Luna se află în continuare în semnul Leului în conjuncție cu Venus. Venus se află în conjuncție cu  Jupiter, iar cel din urmă cu Junon până la ora 11.  Se anunță o zi „veselă” în care putem rezolva multe lucruri legate atât de viața sentimentală, cât și la locul de muncă.

Soarele se află într-o conjuncție strânsă cu Marte, pentru ultima zi în semnul Gemenilor, iar apoi va intra în Rac pentru următoarea lună – marcând solstițiu de vară. Dar până atunci, să trecem de ziua de 20 iunie.

În continuare, Lilith este în careu cu Soare și Marte formând un careu în T cu Chiron din Pești. Sunt atinse trei zone importante: comunicarea (Gemeni), așteptările (Fecioara) și iertarea și acceptarea (Pești). Mai acum câteva zile, atunci când vorbeam despre Luna nouă în Gemeni, introduceam și ideea de schimbare, de cotitură. Careul în T menționat, vine să ne motorizeze, să ne facă să înțelegem că nu este o soluție să purtăm războaie în diferite fronturi, ci că cea mai bună armă pentru a învinge este iertarea.

Fără iertare și acceptare nu există un drum nou, ci un drum în care ne vom impiedica de trecut la fiecare pas. Lilith este considerat un aducător de blocaje. Probabil și este – nu contrazic practica, dar îl percep pe Lilith, așa cum am mai spus, ca un antrenor care îți cunoaște toate punctele slabe și ți le spune clar și răspicat. Nu te menajează niciodată, deoarece doar fiind conștient de problemele pe care le ai, poți deveni un om mai puternic.

Soarele reprezintă practic forța vitală și lumina care există în fiecare – ego-ul nostru, imaginea noastră. Marte deși este o planetă războinică și care te impinge să nu gândești de două ori un pas, vine să apere imaginea noastră în această conjuncție. Soarele și Marte sunt guvernatorii a două zodii de foc: Leu și Berbec. Fiecare are o caracteristică unică: Leul este pasional și mândru, rege peste toți, dar cu un instinct protector ieșit din comun; Berbecului îi plac lucrurile noi și nu zăbovește prea mult într-o horă. Plasarea celor două planete într-o zodie de aer ar putea fi considerată mai puțin benefică, dar nu trebuie să uităm una dintre legile principale ale naturii: focul nu poate fi întreținut fără oxigen. Și ne reîntoarcem la lumina Soarelui care există în fiecare și concluzionăm că este nevoie de explorare, de adaptabilitate și comunicare cu propriul EU pentru a găsi o rezolvare.

Chiron va căuta neobosit leac pentru problemele fizice, dar mai ales sufletești. Deși ar putea renunța la luptă, acum tind să cred mai mult ca niciodată că pătratul cu Marte ne va da toată puterea de care ducem lipsă sau de care avem nevoie pentru a nu renunța. Poate de multă vreme ne dorim să explorăm întrunericul din sufletul nostru pentru a-l scoate la lumină. Acum este momentul.

Astfel, acest careu în T între cele 4 „entități” are clar menirea de a constitui BAZA unui (nou) lucru făcut de această dată în acord deplin cu interiorul nostru. Dar ajutorul nu vine necondiționat și în cantități nelimitate: aspectul dispare în 21 iunie înainte de ora 20. După acel moment, alte două careuri în T se formează prin intermediul lui Mercur și al Lunii.

Dacă vorbim despre Mercur și Lună, în jurul orei 10, realizează un sextil pe axa I – XI cu ascendentul în Leu. Deci este o perioadă minunată pentru tot ce ține de relațiile cu prietenii, cu cei cu care ne face plăcere să interacționăm. Cu atât mai mult că descendentul momentul (relațiile parteneriale, dar și de cuplu + ceea ce atragem în jurul nostru ca urmare a personalității) este în Vărsător, un semn de Aer la fel de comunicativ ca Gemenii.

Îmi plac aspectele zilei de 20 iunie și chiar dacă în continuare anumite lucruri ies la suprafață, totul are menirea de a ne aduce pe drumul nostru. Să-l urmăm!


Ai o întrebare la care nu găsești un răspuns clar? Vrei să afli mai multe despre personalitatea ta? Trimite un email la astrocercetas@gmail.com sau CLICK AICI împreună cu: numele, data, ora și locul nașterii tale + întrebarea la care îți dorești răspuns, iar eu îți voi răspunde în cel mai scurt timp GRATUIT.

Advertisements

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s