INFLUENȚA LUNII NOI PENTRU FIECARE ZODIE

Astăzi, puțin după ora 17 are loc fenomenul de Lună Nouă în Gemeni. Așa cum vă scriam și ieri, Luna Nouă este caracterizată de conjuncția între Soare și Lună. Plasarea în semnul Gemenilor, dar mai ales pe axa II – VIII mă duce cu gândul la numeroase schimbări, oportunități în special pe domeniul financiar, care în final au rolul de a ne trezi din perioada de amorțire – Mercur retrograd. Fiecare nativ are zodia Gemeni undeva pe harta cerului, așa că Luna Nouă ne influențează pe fiecare în parte.

Sursa: wallpaperswide
Sursa: wallpaperswide           

Înainte de a citi, vă recomand să aflați ce semnifică această Lună Nouă în Gemeni: CLICK AICI

Vă mai recomand să citiți horoscopul acestei săptămâni pentru a putea face o corelație între el și evenimentele actuale: CLICK AICI


 

BERBEC

ASPECTLuna Nouă în cazul Berbecilor confirmă previziunea săptămânii în care îi atenționam la persoanele care ar putea profita de pe urma lor pentru a obține anumite foloase. Acum cercul se restrânge puțin și aflăm că poate fi persoana pe care o iubim, iar lucrul acesta ne va dezamăgi. Se simte o senzație de respingere, frustrare, un început întrerupt din care rezultă dezamăgire și tristețe. Probleme din mediul familial vă cer o schimbare de atitudine și dacă ați găsit anumite idei, dar nu ați găsit momentul să le puneți în practică acum este acel moment. Lucrurile încă se mai pot salva.

TAUR

ASPECTDin păcate, Luna Nouă nu îi găsește mai bine pe Tauri, ci din contră – pe majoritatea secătuiți de puteri. Motivul este unul foarte simplu: s-au supraaglomerat. Și-au propus să rezolve prea multe probleme în același timp și au uitat să se mai gândească și la ei. Chiar dacă în fond problemele pe care încercau să le rezolve erau tot legate de ei, lucrurile s-au inmulțit și au o senzație de sufocare. Nici pasarea responsabilității nu este o soluție, deși au tendința să o facă. Ideal ar fi să se odihnească puțin mai mult și să facă cu adevărat o schimbare. În cazul lor renașterea vine din interior.

GEMENI

GEMENISchimbările pe care Gemenii le fac în această perioadă au legătură atât cu viața profesională, cât și cu cea sentimentală. Mulți vor conștientiza că relația (fie partenerială, fie de cuplu) în care erau implicați nu le-a adus prea mare satisfacție și vor decide să se orienteze spre alte zări. Și în cazul lor renașterea este esențială. De această dată nu mai fac alegerile pe „bâjbâite”, ci au ajuns la acel nivel de maturitate în care își permit să aleagă pentru viața lor.

RAC

ASPECTLuna Nouă aduce puțină instabilitate în viața lor profesională, deși se părea că totul mergea bine. Când apare o astfel de contradicție, înseamnă că undeva în adâncul sufletului, lucrurile nu sunt deloc așa cum sunt lăsate să iasă la suprafață. Situația de față nu poate fi prelungită prea mult, ci trebuie să alegă. Să gândească logic, fără a se lăsa influențați de sentimente.

LEU

ASPECTPentru cei care nu se bucură de iubirea cuiva, momentul de Lună Nouă scoate la iveală frustrări mai vechi cu care trebuie să facă cunoștință, deoarece li se cere să treacă la un alt nivel. Au ascuns prea mult problemele, s-au lasat conduși destul. Acum este momentul ca lucrurile să se schimbe din interior înspre exterior. Fără armonie, dezechilibrul interior va continua să îi afecteze și vor fi din ce în ce mai nefericiți.

FECIOARĂ

ASPECTȘi în cazul Fecioarelor, Luna Nouă vine să confirme previziunile săptămânale. În cazul lor nostalgia pe care o simt în această perioadă are legătură cu o persoană iubită. Din păcate, lucrurile nu mai pot fi schimbate și ele trebuie să accepte această „înfrângere” și să meargă mai departe. Cu siguranță este nevoie de o revizuire profundă a personalității lor, deoarece lucrurile nu merg pe o pantă ascendentă. Renaștere, renaștere…de 3 ori renaștere.

BALANȚĂ

ASPECTBalanțele traversează o perioadă deloc productivă. Totuși, Luna Nouă vine să le deschidă ușile. Noi oportunități prind contur mai ales în domeniul financiar. Să nu uităm că Luna Nouă din Gemeni acționează pe axa II – VIII: schimbă-te dacă vrei să câștigi. Pentru ca lucrurile să evolueze pozitiv în acest sens este nevoie de foarte multă atenție și cumpătare. Nu vă aruncați sacii în căruța primului venit. Căutați confirmări, iar apoi acționați.

SCORPION

ASPECTScorpionii sunt și ei în centrul atenției în această perioadă. Primul motiv ar fi că Saturn e proaspăt (re)intrat în zodia lor în mersul lui retrograd. Iar al doilea motiv, este acela că în momentul conjuncției dintre Soarele și Lună (Luna Nouă) ascendentul era în Scorpion. Deci este vorba de o redefinire a interiorului, ca mai apoi să se reflecte asupra exteriorului. Atenția Scorpionilor trebuie să mai fie focusată pe încă un domeniu față de cele de până acum: financiar. Ei au puterea de a se ridica după orice lovitură, dar ulciorul nu trebuie dus de multe ori la apă.

SĂGETĂTOR

ASPECTNu doar relațiile au de trecut niște teste, ci și domeniul financiar. Deși Luna Nouă vine și ne ajută să începem lucruri noi, pentru Săgetători încă nu e momentul. Cred că ar fi mai înțelept din partea acestora să rezolve mai degrabă problemele din interiorul familiei și mai apoi să treacă la alte domenii. Să nu uităm că Luna Nouă din Gemeni vorbește despre schimbarea în plan interior, cu reflectare în cel exterior. Dacă se vor ocupa mai întâi de interiorul lor și schimbările pe plan profesional vor fi de bun augur.

CAPRICORN

ASPECTÎn ceea ce îi privește pe Capricorni lucrurile continuă fix în aceeași notă a horoscopului săptămânii. „Sfârșitul săptămânii le-a sugerat Capricornilor să își rezolve toate problemele pe care le-au lăsat „pe altădată.” Le-a cerut să accepte și să se bazeze exclusiv pe parte rațională. Această săptămână începe să aducă primele recompense, prin niște confirmări sau situații care să fie  doar în favoarea lor. Ideile pe care vi le-ați impus sau urmat au fost unele foarte ferme și corecte – mai ales dacă erau raționale, și acum nu trebuie decât să vă bucurați de rodul muncii. Nu uitați că viitorul depinde de prezent și dacă trăiți numai cu gândul la ceea ce veți face într-un anumit moment, acel moment vă va ghida asemenea une stele, dar nu îl veți atinge niciodată. Viitorul vostru trebuie să fie un obiectiv, dar să țineți minte că el se construiește pe baza faptelor prezente.”

VĂRSĂTOR

ASPECTSchimbările continuă și vor deveni din ce în ce mai evidente pentru acești nativi. A sosit momentul să pornească pe un alt drum și să accepte că mai mult nu se poate, că au făcut tot ce le-a stat în putință. Fiind semne de Aer (la fel ca Gemenii) pot folosi puterea lui Mercur pentru a putea să stabiliească o armonie înainte de a lua o decizie. Desigur, dacă doresc să salveze și consideră că încă se mai merită, Luna Nouă îi va încărca pe aceștia cu energia necesară pentru a transforma ceva ce era aproape de final, într-un nou început.

PEȘTI

ASPECTCând acționăm în acord cu interiorul nostru, ne putem apăra comportamentul în fața oricărei persoane. Putem înfrunta dificultățile care apar și depăși obstacolele printr-un comportament adecvat. Nu vor putea să ne facă să ne îndoim și vom înainta direct și liniștit către obiectivul stabilit, fără a simți frică. Puteți fi în continuare un model pentru cei din jur și îi puteți ajuta să evolueze, dar nu trebuie să îi ghidați în mod forțat. Unii chiar nu au nevoie de ajutorul nostru, indiferent cât de greu le-ar fi.


Ai o întrebare la care nu găsești un răspuns clar? Vrei să afli mai multe despre personalitatea ta? Trimite un email la astrocercetas@gmail.com sau CLICK AICI împreună cu: numele, data, ora și locul nașterii tale + întrebarea la care îți dorești răspuns, iar eu îți voi răspunde în cel mai scurt timp GRATUIT.

Advertisements

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s