17 IUNIE: REFLECTOARE PE ÎNTREAGA SCENĂ

Ce frumos este să ai șansă de a renaște și de a te transforma în persoana la care visai de mult. Luna nouă din Gemeni ne oferă această șansă și cred că, de această dată, cei mai mulți dintre cei care vor simți efectul Lunii noi vor accepta schimbarea în viața lor. Poate fi vorba de o schimbare focusată pe anumite domenii, dar tind să cred că schimbarea se vrea a fi totală. Dacă am sta să analizăm fiecare lucru pe care am dori să-l schimbăm la noi, am înțelege de fapt că toată viața ni s-ar schimba.

Sursa: wikipedia
Sursa: wikipedia

Ar fi ideal ca noi oamenii să ne iubim pe noi și să nu fie nevoie să ne adaptăm oamenilor din jurul nostru. Cu toate acestea, Gemenii ne învață lecția adaptabilității, a mulării după cerințele celorlalți pentru o integrare mai rapidă și mai ușoară. Aceia care nu doresc să se adapteze la cerințele altora, dau dovadă de mare putere interioară și curaj, deoarece nu este deloc greu să te opui instinctului de turmă. Însă, cei care abia acum realizează că nu mai vor să „joace” după cum „cântă” alții, Luna nouă le dă și aceată oportunitate.

În dimineața zilei de 17 iunie, Luna ajunge în domiciliul său (Rac) și traversează exact casa patronată – casa relațiilor din cămin și a vieții familiale. Atenția pe care familia o primește în următoarele zile este una deosebită, tocmai datorită faptului că schimbarea trebuie să plece din interior spre exterior. Exact cum interiorul nostru ne susține pentru o schimbare în exterior, și familia se comportă ca un interior. De acest interior trebuie să avem mare grijă, deoarece acționarea din impuls și deciziile luate „de capul nostru” nu fac decât să ne dezechilibreze, iar în acest moment avem nevoie de susținere dacă am pornit pe drumul schimbărilor.

Suntem sensibili, dar se și înțelege: venim dintr-o perioadă în care Luna a fost în scadere, Mercur a fost retrograd, iar acum recuperează terenul pierdut, Neptun a intrat în mers retrograd și Saturn a intrat în Scorpion în mersul său retrograd. A fost o perioadă extrem de complexă, în care psihicul a fost solicitat la maximum. Este din ce în ce mai vizibil faptul că multe lucruri pe care le-am făcut în ultima vreme vor intra sub „lupa specialistului.” Neptun ne ajută să ne îndeplinim visele, chiar în dimineața zilei face un frumos trigon cu Luna pe semne de apă, deci suntem mai intuitivi, mai vizionari și cu siguranăță mai sensibili, cu o minte mai ageră și cu idei „licăritoare” sau de geniu cum ar spune alții.

Inconjuncția Saturn – Lună se disipă tot pe semne de apă și dacă până acum imaginația și subtilitatea nu prea se înțelegeau cu principiile solide ale lui Saturn (maturitate, raționalitate), acum lucrurile devin mai lejere, mai degajate. Ne eliberăm de o povară care era pe umeri și putem găsi și în alt mod soluții și răspunsuri. Mijlocul zilei aduce două noutăți: sextilul Soare – Uranus dispare, dar se formează o opoziție între Lună și Pluto pe semne cardinale, Rac – Capricorn. Uranus în combinație cu Soarele ne-a dat idei interesante despre modul în care ne-am putea ajusta. Uranus este în Berbec – avem suficientă energie care sa ne ajute să punem în aplicare orice fel de lucru, iar Soarele se află în Gemeni, în conjuncție cu Marte (guvernatorul Berbecului) – ambele planete care guvernează semne de foc. Deci multă energie concentrată în această zodie a schimbării, a adaptării. Foarte posibil am găsit puterea de a explora ce-a de doua față a noastră (Gemeni sunt un semn dual). Să fie această nouă față mai bună? Să o etalăm în fața celor din jur?

Vorbeam de case cardinale și de opoziția Lună – Pluto: casele cardinale arată o răscruce de drum în care ne sunt prezentate toate opțiunile, iar noi trebuie să alegem ceea ce ne dorim. Opoziția cu Pluto lasă teama și încăpățânarea din noi să iasă la suprafață, pentru a-i face față. Energie există pentru a întreprinde noi activități, iar puterea de a porni lucrurile este în noi. Nu trebuie să căutăm acorduri, pentru că nimeni altcineva nu știe ce este mai bine pentru noi.

Chiar în miezul nopții se mai arată un aspect tensionat între Uranus și Lună, tot în case Cardinale, pe axa II – V, o axă a banilor și a creației – a relațiilor sentimentale și a distracțiilor. Dacă ne raportăm la ceea ce am discutat până acum, acest aspect este un avertisment cu privire la faptul că nu este recomandat să ne jucăm cu astfel de schimbări, ci trebuie să le facem dacă și numai dacă simțim nevoia profundă de schimbare. În acest caz, lucrurile se pot întoarce total împotriva noastră și principalul sector care are de suferit este cel financiar. Legătura mai vorbește și de un posibil divorț sau tendințe de adulter. Așa că, evitați discuțiile în contradictoriu și dacă revenim la primele paragrafe ale articolului, dacă familia este cea care este baza schimbării noastre, să nu profităm de ajutorul primit de acolo.


Ai o întrebare la care nu găsești un răspuns clar? Vrei să afli mai multe despre personalitatea ta? Trimite un email la astrocercetas@gmail.com sau CLICK AICI împreună cu: numele, data, ora și locul nașterii tale + întrebarea la care îți dorești răspuns, iar eu îți voi răspunde în cel mai scurt timp GRATUIT.

Advertisements

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s