HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 15 – 21 IUNIE PENTRU FIECARE ZODIE

O saptămână extrem de încărcată de evenimente pe toate planurile. Pentru acei nativi care au folosit energia weekend-ului în favoarea lor, lucrurile merg tot mai bine, pentru ceilalți, lucrurile se continuă în aceeași manieră. Pentru cei care doriți să citiți previziunile pentru acest weekend vă rog să dați CLICK AICI. Așa veți înțelege mult mai bine energiile de care s-au bucurat sau pe care le-au îndurat nativii fiecărei zodii.

Sursa: wallpaperswide
Sursa: wallpaperswide

BERBEC

ASPECTLa sfârșitul acestei săptămâni a fost nevoie de puțină odihnă și detașare, dar și de pregătirea unui plan B pentru a putea continua ceea ce v-ați propus. Cuvântul care definește această săptămână în cazul vostru este: ATENȚIE. Atenție la fiecare persoană care va veni în jurul vostru, dar mai ales la toate intențiile pe care aceasta le are. S-ar putea să fiți folosiți pentru ca altcineva să obțină foloase, chiar și materiale, prin intermediul vostru. Nu trebuie să deveniți nici paranoici și să aveți impresia că toți vă vor trage pe sfoară în perioada aceasta. Cel mai util ar fi să analizați foarte bine lucurile care se întâmplă și să vă ascultați intuiția cu privire la cei din jur.

TAUR

ASPECTV-am îndemnat la detașare în acest weekend pentru a putea înțelege obiectiv problemele pe care le întâmpinați. Cu toate acestea, nu trebuie să deveniți ignoranți, deoarece atunci problema nu va mai fi a voastră, ci o vei proiecta, dacă nu mai rău — o veți lasă pe umerii altora, iar acest lucru cu siguranță nu aduce rezolvare. Taurul este un nativ extrem de pasional, iar în această săptămână lucrurile tind să scape de sub control. Atenție și la problemele picioarelor, deoarece în acest sens este o săptămână delicată. Cuvântul care ar trebuie să îi ghideze în această săptămână este: RESPONSABILITATE.

GEMENI

GEMENIWeekend-ul le-a cerut Gemenilor o recuperare după întreaga nebunie care i-a cuprins în perioada în care Mercur a fost în mers aparent retrograd. Cei care au semnat contracte în această perioadă, vor constata că nu a fost ceea ce și-au dorit, ce au sperat și la ce au s-au așteptat. Nu e exclus să apară confruntări între parteneri și cele mai multe proiecte care trebuiau să fie demarate, se vor anula. Cauza tuturor problemelor a fost aceea că nu și-au ascultat deloc intuiția și au făcut lucruri de dragul de a fi făcute sau la repezeală. Acum pot doar accepta realitate și să meargă mai departe.

RAC

ASPECTSunt printre cei mai norocoși nativi ai zodiacului. Weekend-ul a fost unul extrem de relaxant în care relațiile sociale au fost încărcate din punct de vedere energetic. Și la locul de muncă lucrurile merg așa cum e normal, iar cei mai mulți nativi se simt mândri pentru ceea ce au. Această săptămână îi pune în fața unor probleme pe care le-au lăsat nerezolvate. Acum este momentul să înceapă rezolvarea deloc, deoarece lucrurile vor ieși așa cum își doresc. Tot ce trebuie să facă este să gândească logic și să nu implice sentimentele. De asemenea, mai trebuie să își folosească tactul și diplomația pentru a putea avea rezultatele dorite. Favorizate sunt studiile și schimbările din mediul profesional.

LEU

ASPECTAveau nevoie și Leii de o scurtă pauză, iar în acest weekend au fost într-o stare continuă de alertă. Săptămâna aceasta se anunță una extrem de productivă pentru cei care au o parteneră/partener. Este o perioadă excelentă să își consolideze relația. O invitație la cină, un cadou sunt doar câteva dintre exemplele cu care Leii își pot surprinde persoanele iubite. Timpul trece foarte repede și uităm de multe ori să acordăm atenție unor gesturi mici care însă cântăresc foarte  mult. Nu este târziu nici acum. Bucurați-vă de armonia din relația voastră și de ce nu…stabiliți data oficializării.

FECIOARĂ

ASPECTSimt nevoia de a se detașa de trecut, de tot ceea ce le trezea nostalgie. Acum au ocazia să facă acest lucru. Nu trebuie să uitați că trecutul trebuie „salvat” în memorie, dar nu trebuie  accesat zilnic. Luați cu voi doar lecțiile care v-au maturizat și v-au făcut să fiți ceea ce astăzi sunteți. Sfârșitul de săptămână v-a oferit alternativa la petrecutul timpului gândindu-vă la ce s-a întâmplat mai demult. Puteți continua să urmați același „tratament.” Fără detașare nu veți reuși niciodată să evoluați/înaintați prea mult. Concentrați-vă pe momentul PREZENT deoarece curând și el va deveni trecut.

BALANȚĂ

ASPECTNici weekend-ul nu a fost favorabil nativilor și nici săptămâna care începe nu îi va ajuta foarte mult. Lucrurile parcă merg din rău în mai rău, iar starea de tristețe devine disperare, iar cea melancolică se transformă în depresie. Ceva i-a destabilizat profund pe nativii Balanță și tind să cred că este vorba de subiecte legate de sfera analizei, a ideilor, a gândurilor și a discernământului. Astfel de momente sunt critice și este nevoie de multă putere. Nu vă temeți să cereți ajutorul. Folosiți-vă tot farmecul interior pentru a atrage în jurul vostru oameni și situații plăcute. Nimeni nu poate lupta în locul vostru, iar o luptă se poate pierde foarte ușor.

SCORPION

ASPECTSunt într-un proces de schimbare profund la nivel relațional. Weekend-ul a venit cu anumite avertizări asupra faptului că vor renunța la persoane și vor cunoaște vechi persoane (!)  datorită lui Saturn retrograd care se pregătește să le tranziteze parte din zodie. În această săptămâna, este un plin proces de desfășurare și de data aceasta surprinde parte frumoasă a naturii lor. Acum se simt mai maturi, sentimentele pe care le-au avut și situațiile prin care au trecut i-au adus în fața faptului implinit: acela de a accepta că nu pot schimba pe nimeni și că ceea ce pentru ei era important acum 2, 3 ani, acum nu mai are valoare. Dacă vor continua tot așa, vor renaște cu adevărat.

SĂGETĂTOR

ASPECTÎn această săptămână, relațiile Săgetătorilor vor trece prin niste încercări sau teste foarte importante. Ele vor decide dacă relația va continua sau nu. Dacă a fost o relație întemeiată pe instinctul de apărare împotrivă singurățății, săptămâna vine cu un duș rece și anumite persoane vor pleca din viața lor. Nu ar trebui să fie dezamagiți deoarece oricum nu era drumul pe care apucaseră cel mai bun. Acum vor reveni de fapt pe taseul vieții lor și poate în viitor vor cunoaște adevărata dragoste. Chiar și dacă nu, primul pas pe care trebuie să-l facă pentru a se simți mai bine este acela de a se iubi pe ei. Pare o bazaconie, dar nu e deloc așa. Dacă nu ne iubim pe noi, cum ne-ar putea iubi ceilalți? Dacă ne iubim pe noi, singurătatea nu va mai fi durerosă. Dacă ne iubim pe noi, RESTUL VINE DE LA SINE.

CAPRICORN

ASPECTSfârșitul săptămânii le-a sugerat Capricornilor să își rezolve toate problemele pe care le-au lăsat „pe altădată.” Le-a cerut să accepte și să se bazeze exclusiv pe parte rațională. Această săptămână începe să aducă primele recompense, prin niște confirmări sau situații care să fie  doar în favoarea lor. Ideile pe care vi le-ați impus sau urmat au fost unele foarte ferme și corecte – mai ales dacă erau raționale, și acum nu trebuie decât să vă bucurați de rodul muncii. Nu uitați că viitorul depinde de prezent și dacă trăiți numai cu gândul la ceea ce veți face într-un anumit moment, acel moment vă va ghida asemenea une stele, dar nu îl veți atinge niciodată. Viitorul vostru trebuie să fie un obiectiv, dar să țineți minte că el se construiește pe baza faptelor prezente.

VĂRSĂTOR

ASPECTȘi acești nativi urmează să treacă prin anumite schimbări atât în plan personal cât și profesional, așa că trebuie să se pregătească sufletește pentru perioada următoare. Pentru a vă recupera puterea interioară trebuie să vă comportați ferm, cu hotărâre și să nu vă fie frică. Folosiți toată energia pentru a vă proteja de loviturile dureroase, pierderile sau eșecurile. În astfel de momente ceilalți pot să vă țină de mână, pot să vă consoleze dacă plângeți și chiar să vă ducă greutațile pentru un timp. Dar, cu toate acestea, doar voi puteți să vă oferiți puterea neceară pentru a depăși aceste momente în liniște și armonie. Va trebui să vă conectați cu interiorul vostru și să aveți încredere în viață.

PEȘTI

ASPECTMinunate vești primesc Peștii în ultima vreme. Dar avertismentul este același ca în weekend: nu încercați să rezolvați probleme altora, deoarece voi sunteți astăzi cine sunteți deoarece v-ați rezolvat SINGURI probleme. Puteți să îi ajutați pe alții prin sfaturi, să le povestiți experiența voastră, dar atât. Nu îi împingeți spre anumite rezolvări care în cazul vostru au funcționat, pentru că s-ar putea ca în cazul lor să nu funcționeze. La un nivel sau altul, fiecare trebuie prin etape care maturizează și oferă multe lecții. Nu trebuie să credeți că doar voi treceți prin aceasta perioadă minunată. Continuați să fiți modești și lucrurile bune vor fi la tot pasul.


Ai o întrebare la care nu găsești un răspuns clar? Vrei să afli mai multe despre personalitatea ta? Trimite un email la astrocercetas@gmail.com sau CLICK AICI împreună cu: numele, data, ora și locul nașterii tale + întrebarea la care îți dorești răspuns, iar eu îți voi răspunde în cel mai scurt timp GRATUIT.

Advertisements

One thought on “HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII 15 – 21 IUNIE PENTRU FIECARE ZODIE

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s