INFLUENȚA LUI SATURN RETROGRAD ÎN SCORPION PENTRU ZODII

Pentru a determina influențele pe care Saturn le are în fiecare zodie, le-am grupat în funcție de elemente: foc, pământ, aer și apă. Bineînțeles, cei mai vizați de Saturn vor fi zodiile de apă: Scorpion, Rac și Pești, dar și Săgetător, Gemeni, Fecioară, Taur, Leu și Vărsător.

Sursa: wallpaperswide
Sursa: wallpaperswide

FOC: BERBEC, LEU și SĂGETĂTOR

Perioada în Saturn este retrograd in Scorpion nu este una deloc favorabilă pentru nativii celor trei semne (inclusiv Ascendent). Multe dintre proiectele începute cu ceva timp în urmă se vor dovedi a fi doar niste iluzii, iar acest lucru îi va afecta pe toate planurile. Se vor  simți demoralizați, fără resurse și fără chef de a mai face ceva. Totuși, trebuie să știe că nu acum și nu așa este sfârșitul. Pentru a se putea regenera este nevoie să lase timpul să lucreze în favoarea, nu în defavoarea lor.

Sunt vizate și relațiile cu copiii care au nevoie de și mai multă atenție în acest timp. Dacă i-ați neglijat (sau dacă ați fost neglijați), rezervați-vă momente și pentru ei. Pot fi scânteia care să pună motorul vostru interior în mișcare. Deși ați depus mult efort în proiectele pe care le-ați derulat în urmă cu ceva vreme, proiecte care până la urmă ar fi fost în beneficiul tuturor, nu este scuzabil faptul că ați uitat că seva energiei vitale se extrage din sânul familiei.

PĂMÂNT: TAUR, FECIOARĂ și CAPRICORN

Nativii celor trei semne (inclusiv Ascendent) au de învățat una dintre cele mai dure lecții ale vieții: lecția eșecului. Uneori el vine împachetat în ambalaje strălucitoare, alteori ne izbește direct. Acțiunile pe care semnele de pământ le-au făcut, dau roade, dar până la un anumit punct. De acolo lucrurile încep să se strice.

Motivul este superficialitatea, necaracteristică niciunuia dintre nativi. Cei trei sunt recunoscuți pentru modul foarte laborios în care fac lucrurile și atenția pe care o acordă detaliilor. E foarte probabil să fi considerat că nu necesită  atât de multă atenție acest proiect și că nu au cum să rateze tocmai acum. Saturn vine să îi contrazică total și să le dovedească faptul că pot pierde totul din cauza unei  comodități care nu le stă în caracter. Rolul lui Saturn în ceea ce vă privește este acela de a restabili cursul firesc al vieții voastre. Iar dacă asta implică anularea multor acțiuni, nu vă supărați. Cei de ACUM nu sunteți voi. Voi veți fi cei  care după ce vor învăța lecția lui Saturn vor porni spre alte zări cu standardele care v-au consacrat la purtător.

AER: GEMENI, BALANȚĂ și VĂRSĂTOR

Semnele de aer nu au avut cea mai ușoară perioadă, astfel că deși nu au timp să se odihnească, este nevoie de un răgaz. Poate nu toate problemele s-au rezolvat așa cum au dorit, și și-ar dori să le rezolve, doar că nu prea mai au energia necesară pentru a mai lupta. Există posibilitatea să aleagă să se retragă și să se interiorizeze. O introspecție profundă poate într-adevăr să scoată la lumină soluțiile care erau în interiorul nostru, dar pe care – orbiți de grijile cotidiene – le-am ignorat. Aveți nevoie de mai multă energie, așa că faceți un pas înapoi, trageți adânc aer în piept și reîncepeți lupta.

Puterea, așa cum spuneam, este în interiorul fiecăruia. Este o perioadă în care trebuie  să acceptați faptul că se vor produce numeroase modificări, trebuie să le doriți în viața voastră, deoarece Saturn nu încearcă altceva decât să elimine răul cu care ați conviețuit până în acest moment. Folosiți forța interioară ca scut împotriva problemelor și nu vă rușinați să cereți ajutor celor care vă iubesc.

APĂ: RAC, SCORPION și PEȘTI

Surprinzător sau nu, semnele de apă vor fi cele care vor da nas în nas cu cele mai multe persoane din trecut de care nu știau nimic. Saturn îi pune la încercare pe toti pe două fronturi: primul, pe aceia care nu și-au învățat lecția trecutului îi aduce față în față cu acesta pentru o rezolvare clară și concretă – o dată pentru  totdeauna. Pe al doilea plan, îi mai testează pe cei care deja și-au dat toate restanțele și testele perioadei: „cu adevărat ai învățat ceva sau ai trișat atunci?!” Acele capitole din viață s-au terminat într-adevăr, dar în viața lor s-ar putea să apară din nou ceva sau cineva legat de acel capitol, având același aspect exterior, dar schimbat în interior. Nu se poate recupera etapa trecută, dar se poate trăi un nou prezent.

Saturn reprezintă un maestru pe care fiecare dintre noi îl purtăm în interior, cel ce deține toate răspunsurile, care știe de ce suntem aici și care este obiectivul nostru în viață; căutăm maeștri externi pentru a-i urma, a-i admira, care sunt doar umani, cu aceleași limitări și temeri ca ale noastre. Sunt pe punctul de a face un pas important în dezvoltarea personală, o nouă etapă, dar după asimilarea acesteia.

CONCLUZIE

Fiți atenți, prgătiți pentru acțiune, clarificați-vă ideile și obiectivele, deoarece va trebui să luptați pentru ele și doar dacă sunt clare scopurile veți reuși să câștigați bătălia. Doar fiind consecvent cu sine veți putea acționa simțindu-vă liber și sigur. Astfel nu veți ceda tentațiilor vieții, nici nu veți urma sfatul prietenesc al cuiva care își proiectează viața asupra voastră.


Ai o întrebare la care nu găsești un răspuns clar? Vrei să afli mai multe despre personalitatea ta? Trimite un email la astrocercetas@gmail.com sau CLICK AICI împreună cu: numele, data, ora și locul nașterii tale + întrebarea la care îți dorești răspuns, iar eu îți voi răspunde în cel mai scurt timp GRATUIT.

Advertisements

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s