PREVIZIUNI DE WEEKEND PENTRU FIECARE ZODIE

În 12 iunie ieșim de sub influența lui Mercur, care din 19 mai a avut mers aparent retrograd în Gemeni. Cu toate acestea, lucrurile încă nu sunt limpezi, deoarece în jurul orei 13, Neptun intră în mers retrograd în Pești. Cu toate aceste vești, haideți să vedem cum va fi weekend-ul fiecărei zodii.

Sursa: wallpaperswide
Sursa: wallpaperswide

BERBEC

ASPECTNu trebuie să renunțați la proiectele voastre doar pentru simplu fapt că momentan nu au apărut rezultatele pe care le așteptați. Continuați să depuneți efort, iar dacă simțiți că energiile sunt aproape consumate, folosiți weekend-ul pentru a vă regenera, dar cu observația că aveți nevoie de un plan B la care să recurgeți de săptămâna viitoare. Nu de puține ori ați reușit să luați de la zero în momentul unui eșec. Acum este momentul să vă amintiți de această caracteristică de care dispuneți. Mercur a îngreunat unele rezultate, iar acum Neptun vine să vă arate dacă așteptările voastre au avut sau nu vreo bază reală. Pregătiți-vă pentru orice, deoarece doar așa nimic nu vă poate afecta.

TAUR

ASPECTNici acești nativi nu stau mai bine decât Berbecii, din păcate. Vă încearcă același sentiment de neputință, dar voi aveți toate șansele să vă recuperați într-un timp extrem de scurt. Tot ce trebuie să faceți este să acceptați sprijinul pe care îl primiți. Știu, e greu să acceptați că nu puteți rezolva acum singuri problemele și încăpățânarea nativă vă spune că trebuie să mai încercați. De foarte multe, cea mai bună soluție este să pleci și să lași lucrurile să se așeze. Să faci un pas în spate și vezi lucrurile în ansamblu, nu atât de implicat. Veți fi surprinși de rezultate. Folosiți-vă de acest weekend pentru a privi totul în forma în care este. Este foarte posibil să descoperiți că anumite lucruri se petrec doar în mintea voastră. Totul va fi  bine!

GEMENI

GEMENIÎi încearcă două sentimente. Ei au și avut o perioadă extrem de încărcată din punct de vedere energetic, deoarece Mercur a intrat în mers retrograd chiar în zodia lor, care îi este și domiciliu. Astfel, că toată această perioadă se va transforma în weekend într-o cură de recuperare. Unii vor fi nevoiți să se refacă la pat, iar alții vor ajunge să elimine energia negativă cu care s-au încărcat vărsând-o pe cei din jur. De aici și cele două sentimente de care se simt încărcați. Zodia Gemeni, o zodie care este caracterizată prin comunicare și raționare a fost încercată din 19 mai până acum. Lucrurile au mers mai greu, anumite contracte s-au anulat, altele s-au semnat, dar cu multe semne de întrebare. Întreaga lună a fost destul de complicată și la nivel relațional. O pauză merită chiar și ei.

RAC

ASPECTSunt printre cei mai norocoși nativi de până acum. Lor le merge bine, le-a mers bine și în ultima perioadă, iar acum vor primi răsplata pentru munca depusă. Este vorba în special în mediul profesional, unde poate aveau anumite rezerve. În adâncul sufletului se simt norocoși pentru ceea ce au (dacă au deja un loc de muncă sau s-au angajat de curând). Să nu uităm că întotdeauna poate fi și mai rău, iar nemulțumitului i se ia darul. Și relațiile amicale decurg fantastic pentru ei în acest sfârșit de săptămână. Ar fi util să profite, să iasă în oraș pentru a se încărca energetic unii de la ceilalți și de ce nu, să se pregătească pentru săptămâna ce urmează să înceapă. Este cel mai oportun moment și pentru a sta ei cu ei și să mulțumească lui Dumnezeu pentru toate lucrurile cu care i-a fericit. După cum se vede, nu toți au parte de același noroc.

LEU

ASPECTÎn acest weekend pot avea probleme cu persoanele de sex feminim pe care aceștia le bănuiesc că ar încerca să le facă rău. Intrarea lui Venus în zodia lor ar trebui să îi ajute la dezvoltarea și chiar exprimarea sentimentelor frumoase în această perioadă. Oricum, Leii sunt extrem de pasionali și iubesc cu multă forță, protejează, devin posesivi și se transformă în adevărate fiare atunci când se simt amenințați. Nu vă pierdeți speranța. Aveți încredere în ceea ce sunteți, în ceea ce ați construit până acum și nimeni nu va reuși să distrugă ceea ce ați făcut. Oricum, este bine să fiți precauți și să nu vă blocați la „mie nu mi se poate întâmpla”, deoarece puteți avea surprize de unde vă așteptați mai puțin, mai ales că Universului îi place să demonstreze că orice gând se poate materializa.

FECIOARĂ

ASPECTPot primi vești care să-i bucure și care să le confirme încă o dată, dacă mai era nevoie, calitățile cu care s-au născut. Traversează o perioadă în care dacă au acordat atenția necesară în special domeniul de educație (liceu, facultate etc.) pot avea rezultate care să-i onoreze. Pot lua acest weekend drept o rampă pentru a se pregăti și mai eficient, mai ales că se apropie examenul de bacalaureat sau se pot pregăti mai intens dacă sunt în sesiune. Pentru aceia care au trecut de această perioadă, pot finaliza proiectele la care au lucrat sau chiar trece la următorul nivel: materializarea lor. Nu le lipsește tactul, diplomația și vor reuși să se adapteze în orice situație. Cu o singură observație: nu sunt genul de persoane care vor să iasă în evidență, așa că nu plusați acolo unde este inutil să o faceți.

BALANȚĂ

ASPECTAu trecut și ei printr-o perioadă dificilă, iar lucrurile sunt departe de a fi rezolvate, din păcate. Singura soluție care i-ar putea salva, este conștientizarea și acceptarea. În momentul în care o problemă este acceptată, atunci ea își găsește mult mai ușor și mai repede rezolvarea. Amânarea este doar o cale spre agravare. Balanțele sunt sensibile, iar talerele lor (emoțiile și energiile) pot înclina foarte ușor într-o parte sau alta a situației. Este nevoie să stea mai mult de vorbă cu ei, să mediteze…să apeleze la orice mijloc prin care să se cunoască mai bine și să afle care sunt cu adevărat problemele și care este dimensiunea lor. Acum se pot acutiza problemele de natură sexuală (fie exces, fie lipsa unei vieți sexuale sănătoase). Weekend-ul nu îi va ajuta prea mult, dar pot folosi această perioadă pentru a vedea ce se întâmplă cu viața lor.

SCORPION

ASPECTProblemele acestor nativi sunt pe partea sentimentală. Nici Mercur nu i-a ajutat deloc în această perioadă, iar Saturn se pregătește să le reintre în semn din cauza (nu datorită!) mersului său retrograd. Din cauza lipsei de comunicare și a standardelor fie prea mari, fie neloiale, unii își vor pierde partenerii. Acest lucru este posibil să pregătească terenul pentru lecția lui Saturn. Acum doi ani au învățat o lecție și acum vor reda acel test, pentru a vedea dacă au învățat atunci cu adevărat sau doar au trișat. Posibile vechi relații sau conjuncturi vor reveni în actualitate, mai ales dacă în trecut nu a acționat corect, mai ales față de propria persoană. Deciziile trebuie luate cu sufletul, dar neapărat trecute prin filtrul gândirii. Altfel, orice rezultatele vor fi efemere.

SĂGETĂTOR

ASPECTÎn timp ce pentru Gemeni perioada în care Mercur a fost în mers retrograd i-a cam debusolat, pe Săgetători i-a ajutat să pună pe hârtie (mai ales că Mercur guvernează și scrisul) toate planurile, toate ideile, dorințele și așteptările. Acum, este un moment prielnic să mai facă o scurtă revizie și să se asigure că ceea ce gândesc este realizabil, deoarece Neptun va veni și va face treaba în locul lor, delimitând realul de iluzie. Atunci când altcineva vine să strângă lucrurile în locul nostru, să le așeze în ordine — cu siguranță vine cu mici – mari teorii despre cum ar trebui să fie lucrurile. Neptun se va comporta exact precum părintele care strânge jucăriile în locul copiilor. În acest weekend, puteți întâlni oameni noi, care să se dovedească persoanele de care aveați nevoie pentru a trece la treabă. Nu lăsați timpul să treacă! Se anunță noi începuturi.

CAPRICORN

ASPECTTrebuie să apelați și să vă bazați în acest weekend exclusiv pe partea rațională a tot ceea ce simți. Nu este deloc un lucru greu pentru voi, deoarece sunteți recunoscuți pentru responsabilitatea cu care luați decizii. Acum, mai mult ca niciodată, folosiți această calitate, deoarece se vor întâmpla lucruri minunate. Este foarte probabil ca în ultima vreme să fi fugit de anumite responsabilități, ați amânat luarea unor decizii și acum a sosit momentul să înfruntați situația. Tratați acest weekend (sfârșit de săptămână) ca pe un sfârșit de poveste și pășiți în noua săptămână ca într-o nouă viață. Nu vă fie teamă de eșec și acceptați că și el este parte din succes. „Succesul înseamnă a fi în stare să mergi din eșec în eșec, fără să-ți pierzi entuziasmul.” Poate simțiți nevoia unei schimbări pe plan profesional. Dacă vi se pare ceva concret, și ajungeți la concluzia că este cu adevărat ceea ce vă doriți: ACȚIONAȚI! Nu vă lasați ghidați de emoție în această perioadă, deoarece nu veți soluționa problema, ci doar veți programa o nouă întâlnire.

VĂRSĂTOR

ASPECTWeekend-ul este ideal pentru un repaos! Nu contează dacă a fost sau nu o săptămână agitată, este mai bine să se distreze și să lase orice grijă pentru săptămâna viitoare. Persoana puternică nu este accea care își folosește puterea, ci aceea care nu are nevoie să demonstreze, deoarece o emană. Cine trebuie să își demonstreze și să își utilizeze puterea în fața celorlalți este, de fapt, foarte nesigur, este o persoană slabă și puterea pe care o folosește este o aparență, nu o realitate. De aceea, câteodată, ne simțim în largul nostru alături de unele persoane și foarte stingheri alături de alte persoane. Atenție la persoanele de sex masculin care vor încerca să vă provoace la o dispută, chiar și verbală. De la o dispută, lucrurile se pot amplifica în mod ireparabil și total jignitor pentru persoane care se consideră superioare. Nu trebuie să reacționați impulsiv și nici din impuls, ci mai degrabă să așteptați pentru a înțelege exact despre ce este vorba sau ce a vrut celălalt să spună cu adevăarat. Să nu uităm că ieșim dintr-o perioadă în care comunicarea a fost pusă la grea încercare. Să nu avem, momentan pretenții prea mari.

PEȘTI

ASPECTSunt persoane norocoase, care în ultima vreme au reușit să evolueze foarte mult, mai ales în privința lucrurilor de natură mentală. Și-au cladit singuri această evoluție, iar acum se pot afla în fața unui grup (metaforic) cu care trebuie să împartă învățăturile acumulate. Ei bine, este un test al superiorității pentru acești nativi. Ei pot ajuta persoanele care le cer ajutorul doar dacă nu se vor implica și nu vor încerca să le rezolve chiar ei problemele (indiferent cât de apropiate sunt persoanele care au nevoie de ajutor). În cazul în care vor încerca să ducă în spate problemele altora, dau dovadă că nu și-au prea învățat lecția: ei au reușit să evolueze datorită faptului că au lucrat singuri pe acest plan.


Vă doresc un sfârșit de săptămână în care să reușiți să vă rezolvați toate probleme și să începeți noua săptămână cu dreptul.


Ai o întrebare la care nu găsești un răspuns clar? Vrei să afli mai multe despre personalitatea ta? Trimite un email la astrocercetas@gmail.com sau CLICK AICI împreună cu: numele, data, ora și locul nașterii tale + întrebarea la care îți dorești răspuns, iar eu îți voi răspunde în cel mai scurt timp GRATUIT.

Advertisements

3 thoughts on “PREVIZIUNI DE WEEKEND PENTRU FIECARE ZODIE

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s