16 mai: Weekend așa cum speram

Sfârșitul acestei săptămâni vine cu multă răbdare și iubire pentru lucrurile frumoase. Luna în Taur indică o fire pașnică, liniștită, intuitivă, dar și posesivă și geloasă. Suntem mult mai încrezători în forțele proprii și mai ancorați în realitatea cotidiană. Nu devenim idealiști, ci materializăm pe cât se poate. Avem noroc și din punct de vedere financiar, mai ales aceia care în ultima vreme au muncit într-un mod corect și au fost atenți la suficient de multe detalii.

Sursa foto: wallpaperswide
Sursa foto: wallpaperswide

           

Principalul și singurul aspect pe care Luna îl face la intrarea în Taur este o inconjucție cu Saturn. Pot apărea mici probleme în familie care se pot rezolva cu vorbele potrivite. Trebuie să acordăm atenție egală tuturor, astfel încât nimeni să nu se simtă neglijat. Sextilul Mercur – Jupiter ne poate ajuta să găsim formulările potrivite, astfel încât noi să fim cei care câștigă. Jupiter este „marele benefic”, care aduce câștiguri de tot felul, inclusiv financiare. În sextil cu Jupiter ne anunță că un mod eficient de comunicare poate sa aducă norocul în viața noastră.

            Cu toate acestea, Mercur nu este foarte bine aspectat, careu cu Lilith și Neptun, inconjucție cu Pluto. Trebuie să gândim foarte bine fiecare amănunt, nu doar mâine, ci întreaga perioadă care urmează, deoarece Mercurs va intra în mers retrograd și lucrurile devin ușor mai complicate. Retrogradarea unei planete este privită ca un obstacol în dezvoltarea noastră. În acele perioade lucrurile merg mai încet sau deloc și avem mult de munci pentru a realiza ceva.

            Percep perioadele de retrogradare ca un duș rece pentru orice domeniu. Este acel moment în care trebuie să stai și să analizezi foarte bine în ce te bagi. Nu trebuie să faci lucruri doar pentru că trebuie să faci. Lucrurile trebuie trecute atât prin filtrul gândirii, cât și cel sufletesc. Nu le consider zile de ghinion, ci zile în care trebuie să dovedesc că merit ceea ce vreau. Sunt mici introspecții pentru a te conecta așa cum trebuie cu interiorul.

            Abilitatea de a depăși anumite probleme de comunicare sau de gestionare a unor situații, tot Mercur o aduce prin sextilul cu Uranus — în Berbec (aspect aplicant). Vom găsi soluții ingenioase, vorbe care să îndulcească și detensioneze atmosfera. Trebuie doar să dăm multă atenție instinctelor și să nu ne cenzurăm.

            Sentimental, lucrurile încep să devină mai stabile, mai ales dupa ora 15 când Luna și Venus (în Rac) sunt în sextil. Suntem mai atașați de cămin, cu ocazia lui Venus în Rac. În ultima perioadă planul sentimental a fost cam zguduit și multe cupluri s-au despărțit. În acest weekend apele se mai liniștesc, apar noi șanse și oportunități.

One thought on “16 mai: Weekend așa cum speram

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s