16 MAI: Soluții neașteptate

Prima parte a zilei

Mici probleme de comunicare, mai ales în cuplu, pot avea Taurii și Balanțele, dar și cei care au aspecte puternice în Venus sau stresante în tranzit. Neînțelegeri sau nemulțumiri. Pot fi pornind de la cele mai mici, până la cele mai mari care să ducă la adevărate momente de supărare. Weekend-ul nu doar că a bătut la ușă, ci a și intrat în casele noastre și e o perioadă numai bună pentru puțină relaxare. Înțelegeți-vă partenerii și în loc să răspundeți cu scandal la scandal, apelați la un sărut. Astfel lucrurile se vor armoniza și vă puteți continua ziua așa cum v-ați dorit.

 

Sursa foto: wallpaperswide
Sursa foto: wallpaperswide

A doua parte a zilei

Viața noastră este formată din perioade pozitive și negative. În timpul celor din urmp nu trebuie să ne lăsăm învinși, trebuie să avansăm în continuare, pentru a face ca această perioadă să se termine și să înceapă una mai bună. Dacă ne lăsăm învinși, ne vom împotmoli și vom pierde puterea încetul cu încetul. Orice problemă am avea, indiferent cât pare de complicată, poate fi rezolvată. Nu sunt adeptul treburilor lăsate neterminate, dar e mai bine să profitați de acest weekend pentru a vă regenera, pentru a vă încărca de energii pozitie, mai ales că săptămâna viitoare începe cu retrogradarea lui Mercur. Nu dați curs discuțiilor și bucurati-vă alături de familie de această perioadă.

A treia parte a zilei

Pentru cei care reușesc să se detașeze de toate problemele de peste zi sau de cele care au rămas nerezolvate, sfârșitul vine cu posibile soluții apărute din senin. Trebuie să fim doar pregătiți să le acceptăm în viața noastra și să găsim cel mai bun moment pentru a le aplica. Ar fi minunat dacă am ieși cu prietenii. Poate chiar ei sunt cei care ne vor oferi soluții. Intotdeauna o persoană care nu este implicată în subiect gândește și vede lucrurile nu doar mai obiectiv, ci mult mai clar decât cei care sunt implicați direct. Ascultați-le și lor sfatul pentru că nu aveți nimic de pierdut.

3 thoughts on “16 MAI: Soluții neașteptate

    1. In perioada urmatoare au intervenit mai multe probleme care necesita prioritate. Poate la inceputul sau in prima saptamana a lunii Iunie voi mai scrie articole. Pana atunci, poate voi posta cateva mesaje foarte scurte pe pagina de Facebook, desi nu garantez acest lucru,

      Like

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s