15 MAI în detaliu

Prima parte a zilei

Suntem mai aproape cu un pas de weekend și semnele de foc mai au câteva scurte teste de trecut. Zodii de foc sunt: Berbec, Leu, Săgetător, binînțeles și cei care au ascendent în aceste semne și domeniile vieții cuprinse în aceste semne. Există posibilitatea să se simtă nehotărâți sau nesiguri pe capacitățile lor. Nu mai este cazul să simtă lucrul acesta. Au făcut tot ce s-a putut și acum e timpul să se bucure de ceea ce au. În cazul în care vor continua să se teamă se vor împiedica pe ei să înainteze. Au avut de făcut față la multe încercări în această săptămână, iar dacă au reușit să își canalizeze în mod profitabil energiile, weekend-ul va fi plin de realizări. Pe lângă toate astea, relaxarea va fi la ea acasă. Când acționăm în acord cu interiorul nostru, ne putem apăra comportamentul în fața oricărei persoane. Putem înfrunta dificultățile care apar și depăși obstacolele printr-un comportament adecvat. Nu vor putea să ne facă să ne îndoim și vom înainta direct și liniștit către obiectivul stabilit, fără a simți frică.

01

A doua parte a zilei

În continuarea zilei Berbecii sunt cei privilegiați, deoarece ei vor regăsi puterea de a începe ceva nou. Poate își vor lua o scurtă vacanță și călătoresc spre noi destinații la care poate nici nu au visat. Acum, norocul le surâde și au ocazia să își îndeplinească dorințele. Pot câștiga la jocuri de noroc sau pot avea șanse neașteptate. Trebuie doar să aibă încredere în puterile lor și să se bucure de fiecare moment. Unii Berbecii nu au avut deloc o săptămână plăcută. Au avut multă recunoaștere, mai ales la locul de muncă, iar de multe ori nu au reușit să se bucure fără a-i supăra pe alții. Pentru aceia, weekend-ul este cea mai bună sursă de deconectare. 

Ultima parte a zilei

Ne este prielnică tuturor. Trebuie să apelăm la toate simțurile, deoarece este foarte posibil să începem ceva nou care să solicite multă dexteritate, concentrare și bună coordonare. Deși nu este recomandat să începem nimic nou în perioada în care Mercur se află în mers retrograd, putem să păstrăm ideile, eventual să le așternem pe hârtie și să așteptăm momentul potrivit pentru a le materializa. Nu trebuie să căutați sprijin din alte părți. Este genul de proiect pentru care trebuie  să munciți singur. Ne găsim în situații în care trebuie să acționăm fără ajutor, încercând să dăm tot ce e mai bun și descoperindu-ne calitățile și  caracteristici pe care încă nu le cunoaștem. În alte cazuri, lucrul este în echipă (rar) și trebuie să știm să cerem ajutor și să formăm un grup în care trebuie să învățăm să cedăm, să împărțim, să dobândim cunoștințe și, mai ales, să lucrăm în grup, adaptându-ne punctele de vedere și comportamentele fiecăruia.

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s