14 mai: Momentul ideal pentru a rezolva probleme din trecut

Chiar dacă unele situații au părut mai greu de rezolvat în ultimele zile, intrarea Lunii în Berbec (de la ora 8) ne va ajuta să găsim soluții ingenioase la tot felul de probleme. Pentru aceia care au găsit deja soluții, dar nu aveau mijloacele practice să le pună în aplicare este o perioadă mult mai bună decât acum, pentru că vor avea șansa să găsească momentul potrivit, dar și locul potrivit (și de ce nu, omul potrivit) pentru a rezolva toate problemele.

putere
Sursa foto: wallpaperswide

Aspectele pe care Luna le face la momentul intrării sunt: cuadratură cu Venus (în Rac), sextil cu Marte (în Gemeni), trigon cu Saturn (în Săgetător).

Berbec se caracterizează prin energie, dinamism, dorință de a face ceva nou, insubordonare, independență. Prin prezența Lunii în acest semn de foc, vom avea senzația că trebuie să pornim de la zero, să nu mai dăm crezare vorbelor și să facem ce credem că e mai bine pentru noi.

Este timpul pentru rezolvarea mai multor probleme din trecut. Prin rezolvare se înțelege și înfruntare. Au fost lucruri pe care le-am lăsat neterminate, nu am avut timp de ele sau pur și simplu, nu am găsit o soluție. Acum ele revin în viața noastră și ne cer să le rezolvăm, dacă dorim să evoluăm.

Putem trece la fapte încă din jurul orei 12 când Luna este in conjuncție cu Nodul Sud. Trebuie să privim totul cu multă încredere și cu dorință de schimbare. În urma tuturor experiențelor anterioare, acum avem suficiente cunoștințe acumulate încât să reușim să punem la punct tot ce aveam nerezolvat.

Berbecul vine cu multă energie și cu impulsul de schimbare, aspectul Lunii cu Marte este benefic și vom reuși să canalizăm energiile așa cum trebuie, Marte în Gemeni ne ajută să comunicăm, să raționăm mai rapid. Nu mai e nevoie să punem în balanță lucrurile pe care le-am mai pus de zeci de ori.

Nu trebuie ignorat faptul că Berbecul este un semn de foc și că riscăm să devenim irascibili dacă lucrurile nu merg așa cum ne dorim. Cam astea sunt urmările faptului că am amânat inutil anumite probleme. Marte în Gemeni, am mai discutat lucrul acesta, vine cu acea doză de curaj de care avem nevoie. Așa se pot rezolva problemele, cu mențiunea că dacă vom trata totul cu mult calm și responsabilitate rezolvările vor veni mult mai repede.

Venus se află în Rac (domiciliul Lunii) și este în cuadratură cu Luna. Multe din problemele nerezolvate pot fi de natură sentimentală. Lor le trebuie acordată mai multă atenție, deoarece am fost foarte sensibili în ultima vreme și am simțit și eu asta pe propria piele, așa că trebuie să fim precauți, pentru a putea ajunge la o concluzie favorabilă pe deplin.

Trigon cu Saturn este elementul de moderație care ne va sta alături. El va mai calma din impulsurile pe care ni le transmite Marte. Energia pe care Saturn ne-o oferă trebuie să fie folosită în mod dozat. În 15 mai, Luna intră în conjuncție cu Uranus așa că vom simți mai mult nevoia de libertate, de schimbare și de mobilizare pentru a face lucruri noi. Uneori orice, doar să fie nou. Această dorință trebuie neapărat să treacă prin filtrul gândirii, deoarece prin imprundență putem pierde multe.

Spre amiaza zilei de 14, Soarele intră în opoziție cu Saturn. Până în 31 mai vom avea senzația că nu ne ridicăm la anumite standarde, suntem mai pesimiși sau  egoiști după caz, cu un caracter contradictoriu. Ne afectează modul în care ne percepen și mai îngreunează afirmarea. Totul ține și de zilele acestea în care ne mai rezolvăm anumite probleme din trecut.

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s