14 MAI: Față în față cu ce ne dăuna #ZiuaÎnDetaliu

Prima parte a zilei

Este într-adevăr o zi de schimbare și de înfruntare a problemelor. Cu ceva timp în urmă, fugeam de ele și lăsam în grija celor din jur. Am văzut că acest lucru nu aduce prea multe rezultate și în niciun caz nu ne rezolvă problemele afective. Acum este timpul pentru a doua  rundă de înfruntare și prima în mod direct. Nu sunt deloc probleme ușoare și rapid de rezolvat. Necesită multă atenție și cumpătare. În trecut nu aveam soluțiile potrivite  de aceea fugeam. Am constatat că ele nu pleacă, ci ne așteaptă să venim cu idei. În prima parte a zilei ne gândim la astfel de idei, iar unii care le au pot trece direct la aplicarea lor. Este un moment favorabil. Pentru început, este nevoie să ne acceptăm trecutul, iar apoi să ne rezolvăm „neclaritățile.” Problemele nu sunt de natură materială, ci mai degrabă cauzate de modul prost în care ne-am administrat relațiile cu cei din jur, în orice domeniu ar fi vorba. Vizate sunt zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător — zodie, ascendent sau domeniul vieții cuprins de aceste zodii). Cei din Gemeni erau vizați și ieri de anumite schimbări, iar prezența lui Marte îi ajută mult mai mult pe cei din această zodie să găsească rezolvări, chiar dacă uneori totul este mai  impulsiv.

Sursa foto: wallpaperswide
Sursa foto: wallpaperswide

A doua parte a zilei

Sunt posibile conflicte cu persoane de sex feminim. Pe aceste persoane le găsim răspunzătoare de problemele pe care le întâmpinăm. Devenim extrem de radicali și nu mai facem rabat la calitate. Vom avea tendința să ne facem dreptate cu orice preț. Atenție sporită și la modul în care lăsați totul să vă influențeze emoțional. Traversăm o vreme în care energiile sunt mai puțin intense și este ușor să ne imbolnăvim. Nu lăsați sentimentele de neputință să vă copleșească. Există toate premisele unei schimbări în bine. Am ajuns aproape  la mijlocul lunii și acum nevoia de prieteni adevărați este mai intensă ca niciodată. În acelasși timp, este și perioada ăn care dacă le vom cere ajutorul, ei vor fi alături de noi. În continuare vizate sunt nativii din zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător — zodie, ascendent sau domeniul vieții cuprins de aceste zodii).

Ultima parte a zilei

Lucrurile se mai inseninează. Sunt lucruri care până la urmă intră pe făgașul lor. Așa se întâmplă în momentul în care lăsăm multe lucruri în voia timpului. Acest lucru nu este recomandat, deoarece este mult mai bine să înfruntăm direct problemele, oricât  de grele  ar fi. Cu toate astea, deși procesul de vindecare, de rezolvare este mai greu, mai de lungă durată avem suficiente motive pentru a continua. În final asta trebuie să facem pentru a reuși să evoluăm. Dacă dorim ceva cu adevărat, luptăm pentru a-l obține, neobosiți în fața piedicilor care pot apărea, orientați strict spre scopurile noastre, fără a ne lăsa ispitiți de tentațiile care apar, perseverenți și, mai ales, fiind convinși că  ne putem atinge scopul fără probleme. La sfârșit vom primi universul pe o tavă de argint.

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s