13 MAI: Nu e chiar așa ușor să ajungi la FINISH #ZiuaÎnDetaliu

Prima parte a zilei

Ziua se centrează pe acțiunea zodiilor de apă: Rac, Scorpion și Pești (zodie, ascendent și domeniile vieții cuprinse de aceste semne). Cuvântul care va caracteriza întreaga zi este: eliberare. În predispozițiile zilnice vorbeam despre faptul că asistăm la o eliberare voită a sufletului. Aceasta se produce mai ales în sfera relațiilor sentimentale. Nevoia aceasta poate fi urmare a multor neînțelegeri, dar în același timp și a unui îndelung proces de analizare a tuturor posibilităților. Încetăm să mai batem la porți care nu se vor deschide niciodată, ci începem să ridicăm privirea și să vedem cu adevărat calea spre fericire și mulțumire. Acum câteva zile vorbeam despre maturizare. Despre acel sentiment că ați „jelit” suficient o situație și că acum e momentul să mergeți mai departe. Cu bucurie vă anunț, ca mulți au ajuns la această maturitate. Acum privesc lucrurile clar și limpede, au văzut cu ce s-au ales. Cel mai important lucru este că au asimilat ceva. De azi vor merge mai departe, căutând alte persoane cărora să li se dăruiască.

Sursa foto: wallpaperswide
Sursa foto: wallpaperswide

A doua parte a zilei

Cu toate astea mai lipsește o lecție. Fără ea nu este complet întregul proces. Acceptarea singurătății. Când ceva se strică sau drumurile se despart multi o iau pe căi greșite. Drept urmare apar dependențele. Ele sunt considerate umpluturile lipsurilor pe care sufletul  le percepe. Cei mai „răsăriți” aleg să devină dependenți de muncă. Stau peste program, se angrenează în tot mai multe proiecte, cu orice risc. Astfel de atitudine poate fi supăratoare, deoarece fiecare și-ar dori să facă ceva. Oricum, deși vor fi înconjurați de oameni se vor simți extrem de singuri. Poate nu vor recunoaște acest lucru sau nu îl vor percepe atât de ușor. Dacă veți vedea persoane mai apatice, cu mai puțin chef de socializare sau unul excesiv, nu îi judecați. Sunt scoarța tristă sau, din contră, veselă se pot ascunde multe drame. Persoanele care nu percep sentimentul de singurătate trebuie să stea câteva secunde să mediteze la ce li se întâmplă. Este foarte importantă conștientizarea unui fapt pentru a putea trece la al doilea nivel — tratarea cauzelor. Nu abuzați de puterea sau poziția pe care o aveți (nici măcar pentru a vă vărsa nervii pe cineva). Nu veți reuși altceva decât să tensionați și mai tare situația și nu de asta aveți nevoie acum.

Ultima parte a zilei

Este rezervată în special Scorpionilor și celor cu un Pluto puternic aspectat în harta natală și cu aspecte mai puțin armonioase în tranzit. Reapar dependențele de care vorbeam mai sus; Ele pot fi dintre cele mai grave: alcool, tutun, jocuri de noroc. Este adevărat că ați reușit să treceți peste trecut, dar nu fără urmări. Cum v-am spus și în previziunile zilnice, aveți nevoie de prieteni alături. Acești prieteni vin cu multă energie, iubire și dorință de a vă face bine. De asta aveți nevoie. Se mai vehiculează și probleme din punct de vedere sexual sau hormonal, așa că și ăsta poate fi un motiv de supăarare. Pentru cei care au reușit să apeleze la momentul potrivit la ajutorul celor din jur, pentru cei care au reușit să controleze situațiile grele pe lângă care au trecut, sfârșitul zilei va fi unul extraordinar.

 

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s