Săptămâna 11-17 MAI pentru fiecare zodie

ASPECTBERBEC: săptămâna este marcată de o încercare de a scăpa de responsabilități. Se pasează totul altora și în niciun caz Berbecii nu vor fi dispuși să își asume răspunderea. Este un mod ușor de a trăi, dar fără prea mari satisfacații. Este adevărat că nimănui nu îi place să piardă, dar nu este o soluție să fugiți de eșec. Prin fuga de eșec, fugiți practic și de succes. Timpul nu va veni să vă rezolve problemele, el doar va trece. Problemele vor rămâne acolo și vă vor aștepta să le rezolvați.

Sursa:. google.ro
Sursa:. google.ro

ASPECTTAUR: spre deosebire de cei din zodia Berbec, Taurii își urmează până în pânzele albe idealurile. Visează la ceva și nu se vor opri până nu vor ajunge acolo. Dacă ceea ce descoperă este sau nu conform cu ceea ce speră, rămâne de văzut. Cert este că au curajul de a lupta împotriva tuturor pentru ce consideră că merită și au nevoie. Sunt dispuși să renunțe la orice pentru a reuși și chiar să facă orice pentru asta. Nu este o soluție. Nu vă coborâți standardele și nu acceptați orice compromis. Șanse vor mai exista. Iar dacă anumite persoane se vor îndepărta de voi din cauza faptului că pareți „nebun”, nu vă temeți; alte persoane vor apărea și golul va fi umplut. Acționați doar din inimă!

GEMENIGEMENI: este o perioadă în care soluțiile pentru problemele din ultima vreme sunt la tot pasul. Nu mai depindeți de o persoană anume. Nu mai este nevoie să apară eroi care să vă salveze din fața pericolului. Chiar dacă începeți să conștientizați faptul că anumite blocaje sunt eliminate, indecizia și îndoiala vă mai împiedică încă să vedeți toate oportunitățile și să vă mobilizați. Oamenii se vor comporta mai dur, mai agresiv, fără să le pese prea mult de starea de spirit pe care o aveți. Chiar și așa, acum aveți resursele să nu mai acceptați astfel de comportamente doar pentru că aveați nevoie de ei pentru a vă salva din anumite situații. Nu vă ajută deloc fuga. E timpul pentru „luptă.”

ASPECTRAC: perioada anterioară le-a consumat nativilor din zodia Rac cam toate energiile. Au primit lovitură după lovitură și nu mai sunt capabili să mai suporte alte noi. Este cazul să aflați ce se întâmplă. De ce lucrurile merg rău? Unde greșiți? Unde gresesc cei din jur? Sunt doar câteva din întrebările la care trebuie să afle răspunsul în această săptămână. Fiind persoane foarte sensibile, au nevoie de ajutorul familiei pentru a se recupera și a se revitaliza. Este nevoie de o schimbare de atitudine, deoarece la orizont poate apărea o depresie. Nu mai acumulați probleme în interior crezând că într-un final veți găsi pentru fiecare o soluție. Mai bine discutați cu cineva în care aveți încredere. Confesați-vă! Lăsați toată energia negativă să plece și încărcați-vă de la cei dragi cu energia care vă lipsește atât de mult. Este o perioadă dificilă, dar care prin acțiune clară poate să se transforme într-o reușită.

ASPECTLEU: cei care au avut o perioadă complicată din punct de vedere material, această săptămână se anunță a fi plină de surprize plăcute. Noi locuri de muncă, noi parteneriate din care pot ieși bani frumoși. Singura condiție este să fiți deschiși la orice fel de lucru nou. Nu trebuie să impuneți ce să se întâmple, ci să vă bucurați că totuși faceți o mișcare spre rezolvarea tuturor problemlor de natură financiară. Este un moment minunat în care putți depăși numeroase probleme care v-au măcinat sufletul și poate chiar și banii.

ASPECTFECIOARĂ: traversează o perioadă excelentă din punct de vedere financiar. Au muncit foarte mult, cu multă meticulozitate, dinamism și acum este momentul să se bucure de recompense. Banii nu au venit pe ochi frumoși, ci în urma unui efort intens. Cine merită se va bucura. Totuși, nu este util să se întâmple lucrul acesta în singurătate. O ieșire cu partenerul, prietenii sau familia este cireașa de pe tort. Nu încercați să vă comparați cu cei din jurul vostru, mai avuți sau nu. Ceea ce aveți voi, aveți pentru ceea ce ați făcut. Alții poate au munci mai mult sau din contră. Fiecare a primit atât cât a meritat. Nu uitați că „nemulțumitului i se ia darul.”

ASPECTBALANȚĂ: se bucură de stabilitate. Au evoluat destul de mult în ultima vreme. Au pus multe piese cap la cap, au acumulat multe cunoștințe noi. Acum a sosit momentul să treacă la următorul nivel: consolidarea a ceea ce au. Chiar dacă nu toate lucrurile sunt întocmai așa cum am sperat și nu totul s-a realizat, trebuie să mergeți mai departe și să urcați o nouă treaptă. Stabilitatea pe care ați reușit să o dobândiți prin procesul de învățare continuă le este foarte utilă și celor din jur. Dar nu vă considerați eroii nimănui. Ajutați persoanele care vă solicită ajutorul, dar nu încercați să considerați problemele lor ca fiind ale voastre. Este o pierdere de timp și energie, iar persoanele pe care le „ajutați” nu vor reuși  deloc să evolueze și nici să învețe din greșelile pe care le-au făcut.

ASPECTSCORPION: sunt printre cei mai relaxați în această săptămână deoarece atât la locul de muncă cât și în cercul de prieteni lucrurile merge de la foarte bine în sus. Au făcut totul ca la carte, au fost în orice situație corecți și nu au apelat la „farduri” pentru a infrumuseța o situație. Comunicare este eficientă și sunt persoane cu care îți este mai mare dragul să stai de vorbă. Sunt foarte satisfăcuți de ceea au devenit și abia așteaptă o nouă aventură în care să se înroleze și  pe care cu siguranță o vor duce la bun sfârșit. Se bucură de fiecare zi din viață, iar vorba „și dacă…” nu există pentru ei. Au făcut tot ceea ce au considerat că îi ajută, iar în această săptămână sunt la adăpost sigur.

ASPECTSĂGETĂTOR: au o săptămână mai grea decât majoritatea nativilor. Din punct de vedere emoțional sunt foarte slăbiți și nu mai văd nicio soluție de scăpare. Au îndurat mult prea multe în ultima vreme și se pare că nu mai au speranța că vor trece cu bine și peste acestă încercare. În această perioadă unii vor afla că suferă de boli grave sau cineva drag îi va părăsi. Toate aceste lucruri îi vor afecta tot mai mult. Pentru unii starea de tristețe a devenit disperare, iar cea melancolică s-a transformat în depresie. A sosit timpul să cereți ajutor în cazul în care nu ați făcut-o deja sau dacă ați făcut-o, să și urmați sfaturile pe care le-ați primit. Ranile sunt adânci și doar prin puterea noastră putem să le închidem. În caz contrar, ele vor sângera în continuare, iar noi ne vom scufunda.

ASPECTCAPRICORN: nici ei nu sunt departe de Săgetători. Și pentru Capricorni săptămâna este una foarte dificilă. Au impresia că nimic din ceea ce fac nu le iasă așa cum trebuie. Relațiile cu cei din jur se degradează tot mai mult și vă simțiți neputincioși. Neînțelegerile vor fi la ordinea zilei, iar stresul acumulat vă va da mari bătăi de cap. Nu uitați că viața este formată din urcușuri și coborâșuri. Acum sunteți pe o panta descrescătoare, dar asta nu înseamnă că nu mai aveți nicio șansă de scăpare. Șanse există, dar trebuie căutate în profunzimea sufletului. Nu doar Racii trebuie să găsească răspunsuri la întrebări, ci și vouă v-ar fi utile niște răspunsuri. Dar, nu uitați că teoria o putem învăța fiecare. Doar practica face diferența.

ASPECTVĂRSĂTOR: este o perioadă de cumpănă, mai ales în privința relațiilor sentimentale. Există riscul de a vă distanța de partener sau chiar de a vă despărți. Capacitatea de a iubi nu este la cote maxime. Poate nici nu vă doriți în acest moment să iubiți, ci poate mai degrabă să vă bucurați de puțină libertate. Nu este recomandată această săptămână pentru sarcini. Multe femei nu vor putea să rămână însărcinate sau vor face un avort spontan.  Comunicarea cu cercul de prieteni este și ea afectată. Suntem mai absenți, mai indiferenți și nu prea interesează ce se petrece în jurul nostru. Nu este asta soluția. Orice situație vă poate aduce zâmbetul pe buze. Învățați să vă bucurați pe deplin de viața pe care o aveți.

ASPECTPEȘTI: etapa în care au luptat pentru dezvoltarea pe plan personal începe să dea roade. Obiectivele se pot realiza, mai ales dacă nativii se vor detașa de tot ce înseamnă învechit. La dezvoltarea voastră mai pot pune umărul și diverse persoane din exterior și pe care veți încerca să le „invidiați.” Această invidie nu este una în sensul rău, ci o dorință interioară de a fi la fel de buni, evoluați sau maturi ca cei care v-au fost alături. Încă puteți face acest lucru, deoarece niciodată nu este prea târziu să o luați de la capăt și să construiți ceva nou și trainic. Ați acumulat suficient de multă informație, acum e momentul să treceți la fapte. Începeți prin a vă construi pe voi.

Advertisements

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s