12 MAI: La răscruce de drumuri #ZiuaÎnDetaliu

Prima parte a zilei

Este greu de apreciat dacă noaptea a fost sau un sfetnic bun. Dimineața nu începe prea bine. Ați ales să nu mai comunicați cu cei din jur, să nu le mai spuneți problemele pe care le aveți crezând că așa este mai bine. Din păcate, ați reușit doar să vă izolați sufletește. Ați fugit de salvarea care putea veni din partea lor. Acum sunteți mai singuri, iar singurătatea nu rezolvă problemele. Atenție la frustrări și la modul în care le administrați. Nu este nimeni vinovat de starea noastră emoțională și nu ar fi deloc drept să ne „răzbunăm” pe alții pentru probleme noastre. Situația poate deveni încărcată și la locul de muncă, mai ales dacă tindem să îi considerăm pe ceilalți inferiori. Alegeți să reînnoiți relațiile cu persoanele cu care, fie că doriți fie că nu, trebuie să purtați dialoguri. Intrarea lui Marte în Gemeni ne este aliat, dacă știm să îl folosim cu responsabilitate. Sunt vizate în special persoanele Capricorn (inclusiv ascendent și domeniul vieții din harta natală care se află sub guvernarea acestei zodii), dar și cei care au un Saturn puternic aspectat în astrogramă sau cu aspecte puternice în tranzit.

Sursa foto: wallpaperswide
Sursa foto: wallpaperswide

A doua parte a zilei

Nici această parte a zilei nu merge ca pe roze. Este însă un moment foarte favorabil pentru aceia care au luptat pentru diverse lucruri, dar din diverse motive nu le-au concretizat. Eșecul i-a supărat destul de tare, i-a demontat. Acum pot face pace cu trecutul. Această pace nu ține neapărat de ei. Trebuie să accepte că lucrurile odată făcute nu se mai pot schimba deloc sau  atât de ușor. Să își asume toate responsabilitățile este singura soluția. Doar așa mai au șansa unui nou început. Este inutil să rămână ancorați în trecut și să se gândească mereu într-acolo, deoarece timpul înapoi nu se mai întoarce. Lecția pe care trebuie să o asimilăm este cea mai prețioasă. Ea este biletul spre un nou drum, unul cu mai mult succes dacă vom știi acum unde am greșit și, bineînțeles, nu vom mai repeta greșeala. Sunt vizate domeniile comunicării, rațiunii și a relațiilor. Afectate sunt zodiile de aer — Gemeni, Balanță și Vărsător (inclusiv ascendent și domeniul vieții din harta natală care se află sub guvernarea acestor zodii).

 Ultima parte a zilei

Gemenii sunt vizați astăzi. Marte intră în zodia lor și îi mai ajută cât de cât în privința deciziilor pe care trebuie să le ia. În ultima vreme au fost cam indeciși pe ce drum să apuce și în consecință au stagnat. Acum însă nu mai pot da înapoi, trebuie să facă o alegere mai ales în privința lucrurilor la care se gândeau la începutul acestei săptămâni. V-ati gândit măcar o secundă că poate cei care în ultima vreme v-au sfătuit n-au fost de cea mai bună credință? Nu toți cei care stau la masa noastră ne sunt prieteni. Ascultați-vă inima și dacă ea vă spune să alegeți ceva, ascultați-o. Instinctul nu vă înșeală niciodată. Nimic în lume nu vine doar cu avantaje. Așa și cele două drumuri la a căror răscruce vă aflați. Trebuie totuși să alegeți. Doar așteptând să se întâmple ceva de la sine, veți lăsa viața să treacă și fericirea va fi tot mai departe. Dacă nu reușiți  sub nicio formă să găsiți cea mai buna soluție, apelați la familie sau  la acei prieteni în care aveți deplină încredere. Nu faceți compromisuri. Nu când vine vorba de viața voastră. În această categorie intră nativii Gemeni, persoanele care au ascendentul în Gemeni și domeniul vieții din harta natală care se află sub guvernarea Gemenilor.

Advertisements

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s