4.7 Zodii de Apă

Racul este un semn cardinal de apă. În zodiac, vine imediat după Gemeni, un sem de aer. Gemenii sunt precum copiii cărora le poți distrage foarte ușor atenția, trecând de la un subiect la altul. Racul este ca un copil care atunci când prinde ceva, nu îi mai dă drumul și se enervează atunci când mamii și tatii încearcă să îl îndepărteze de lucrul preferat. Schimbările de stare ale Racului sunt legendare.

Niciodată nu complimenta direct un Rac. Dacă le spui că arată bine, ei vor considera că ceva nu este în regulă sau, în cel mai rău caz că încerci să le pregătești ceva, eventual o capcană. Trebuie să le spui mai de grabă ca nu arată rau astazi, iar mai apoi întreabă-i dacă au de când să distrugă vreo tendință. Privește-le zâmbetul! 😀

Bărbatii Rac sunt cunoscuți pentru faptul că au nevoie de o femeie în viața lor înainte de a exploda. Ei nu vor să o supere pe mamii. Dacă ești implicată într-o relație cu un Rac, fii doar o mamă care încearcă să îi ajute să își pună ordine în viața. Corectează-i constant. Dacă te întreabă dacă-i iubești, folosește unul dintre aceste răspunsuri:

  1. Mă voi gândi la asta. Dacă te presează să le răspunzi spune: Pentru numele lui Dumnezeu, știi doar cât de ocupată sunt. Îmi ocup timpul gândindu-mă dacă te iubesc sau nu. Eu cred că înseamnă ceva. Dar unii oameni nu sunt niciodată mulțumiți.
  2. Spune: Sigur că da..uh…uhh, și prefă-te că i-ai uitat numele. Apoi spune: Ce este și un nume. Oricare ar fi numele tău, te iubesc!
  3. Dacă vrei să îi spui că îl iubești, mișcă-ți capul, suspină și spune: Nu știu de ce te-am ales tocmai pe tine.

Pozitiv, da există și o parte pozitivă, casa în care este aspectat la cuspidă Racul arată domeniul în care poți fi iubitor, să apreciezi și să ajuți, chiar și animale. Negativ, sugerează si domeniul în care poți țâfnos și irațional. Este locul în care dacă nu reușim să ne găsim calea, vom avea tendința de a ne retrage în lumea noastră, acolo unde lucrurile sunt așa cum ar trebui să fie. Atenție trebuie acordată și Lunii, guvernatoarea Racului.

Sursa: razvandanc.wordpress.com
Sursa: astrocercetas.wordpress.com

Scorpionul este un semn fix de apă. Este semnul extremelor: totul sau nimic. Urmează dupa Balanța care este un semn de apă, al echilibrului. Pentru a înțelege un Scorpion trebuie să citești romanele lui Dostoyevsky (care a fost un nativ Scorpion) și studiază cu atenție personajele.

Casa care începe cu Scorpion reprezintă domeniul în care vrem ca ceva să fie al nostru. Vrem cu intensitate ceea ce credem că ni se cuvine sau merită. Trebuie urmărit și acțiunea pe care Pluto o are, deoarece guvernează Scorpionul. Toate semnele fixe au tendința de a fi incăpățânate și ferme pe poziție. Taurul este o cale de ieșire din inerție pură.

Ca un bolovan uriaș, atunci când este pornit, nu mai poate fi oprit cu ușurință. Leu este foarte mânduri. Vărsătorul este un semn de aer care refuză fără un motiv logic. Cu Scorpion, este o emoție pură și intensă, asemănătoare cu momentul în care ești implicat într-un luptă până la moarte.

Când vorbim despre Scorpion, vorbim despre secrete. Este un adevărat detectiv înăscut. Dacă vrei să aflii un secret murdar despre cineva, caută un nativ Scorpion și vei afla imediat. Dar nu te aștepta ca ei să îți împărtășească secretele lor.

Sursa: razvandanc.wordpress.com
Sursa: astrocercetas.wordpress.com

Peștii sunt semne mutabile de apă. Peștii sunt considerați cei mai agreabili din zodiac. Persoanele cu Pești bine aspectați în tema natală par să se înțeleagă și să fie de acord cu aproape toată lumea. Dacă se va întâmpla ca peste câteva minute să discute cu cineva care are o părere opusă, vor ajunge să fie în curând de acord și cu ei. Apoi, vor avansa o idee toatal diferită de cele precendente.

În adâncul lor, Peștii nu își doresc să supere pe nimeni. De fapt, dacă te plângi unui Pește despre problemele pe care le ai cu cine, pe care ei poate nici nu îl cunosc, vor începe să găsească scuze pentru acea persoană. Ei simt compasiune pentru absolut orice persoană pe care o întâlnesc.

Deci, poziția Peștilor vor arăta casa și implicit domeniul în care este cel mai tolerant, dar și cu o imaginație foarte bogată. Mai poate sugera partea vieții în care poți ajunge să te auto-distrugi și în care refuzi să tii piept realității. Verifică și poziția lui Neptun, guvernatorul Peștilor.

Sursa: razvandanc.wordpress.com
Sursa: astrocercetas.wordpress.com

 

Advertisements

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s