4.6 Zodii de Aer

Gemeni este un semn mutabil de apă. Casa în care Gemenii este la curpidă arată locul vieții în care comunicarea și informațiile sunt importante pentru tine. Ai Gemeni la începutul casei VII (casa sexului)? Atunci niciodata nu te va excita cineva tăcut.

Stimulante, strălucitoare și conversații amuzante, ar trebui să fie trucul inainte, după și chiar în timpul relației de orice natură cu o persoană născută în Gemeni. Dar să nu uităm ca Gemenii sunt semne mutabile deci adaptabile și ușor de influențat.

Această interpretare este modificată de catre semnul și casa în care este aspectat Mercur (guvernatoarea Gemenilor) în astrograma ta.

În concluzie, daca Gemenii sunt în casa a VII la cuspidă și Mercur este în Capricorn, atunci conversația va fi pe marginea unei teme foarte serioasă.

Sursa: razvandanc.wordpress.com
Sursa: astrocercetas.wordpress.com

Balanța este un semn cardinal de aer. Balanța coordoneaza frumosul, arta, șarmul și relațiile sociale. Gemenii sunt informația crudă. În prezența Balanța, se face un pas înainte. Balanta înseamnă Parteneriat.

Nu ne lovim de oameni și facem schimb de informație ca două bărci în noapte. Există un simț al angajamentului, ceva ce Gemenii de cele mai multe încearcă să evite. Cât timp Gemenii au tendița de a glumi în legătură cu informațiile interesante, Balanța gravitează față de comunicarea realizată într-un mod agreabil.

Să nu uităm că Balanța este semnul dreptății și al justiției. Poziția pe hartă + poziția lui Venus (planeta guvernatoare) arată domeniu vieții în care aceste calități sunt esențiale pentru tine.

Sursa: razvandanc.wordpress.com
Sursa: razvandanc.wordpress.com

Vărsatorul este un semn fix de aer. Remarcați progresul. Gemnii sunt frații și surorile, ceva asupra cărora noi nu avem control. Balanța este casătorie și parteneriat, ceea ce putem alege noi. Vărsătorul este prietenie, asupra căreia avem control, și fraternitate ceea ce este universal.

Vărsătorul întotdeauna va încerca să depășească barierele, dacă nu chiar să le rupă. În zodiac, vine imediat după Capricorn, semnul de pământ care organizează și formează limite.

El rupe barierele și sparge orice formă învechită, astfel încât să aducă ceva nou. Este ca Prometheus care-l provoacă pe Zeu să aducă darul cu foc umanității. La fel ca Prometheus, mulți vor avea de suferit.

Casa cu Vărsator la început, dar și casa care conține Uranus (guvernatoarea semnului) sugerează locul în care ești cel mai original și mai independent. Dacă ai ceva sâmbure de geniu, de acolo s-ar putea să se extindă.

Independeța vine la pachet uneori cu nevoia de a fi rebel, care poate șoca! Vărsătorul și Uranusul încearcă să distrugă orice lege impusă, cu excepția celor proprii.

Au un mod direct de a vorbi, care nu poate fi considerat neapărat un defect, dar pot avea o mulțime de probleme, deoarece adevărul doare.

Sursa: razvandanc.wordpress.com
Sursa: astrocercetas.wordpress.com
Advertisements

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s