4.5 Zodii de Pământ

Taur este o zodie fixă de pământ. Foarte fixat. Este semnul Interției. Merge încet, dar este imposibil de oprit. Este și cel mai senzual semn din zodiac. Taurului îi place să-și satisfacă plăcerile fizice, în special să mănânce.

Persoanele cu semnul Taurului bine aspectat în harta natală, nu mănâncă foarte mult. Ei ciugulesc. Pune o farfurie cu mici gustări lângă ei la o petrecere și…ai face bine să ai altul pregătit pentru restul lumii.

Când vine vorba despre sex, cu excepția cazurilor în care apare ceva neobișnuit în astrograma lor, nativii Taur rezistă toată noaptea. Este bine să fii în formă maximă dacă ai de gând să cucerești un Tauraș. 🙂

Oh da, le place să se lupte și să stârnească. Și dacă ești gâdilicios, mai bine stai departe. Te-ar putea înnebuni.

Dacă ajungi să interacționezi care are un Taur ferm aspectat, îți va lua ceva timp să îl convingi să ia o decizie. Le place să rumege bine situația înainte de a lua o decizie. Poți să grăbești acest proces dacă discuția se realizează la o gustare.

Loviți-i cu o poantă când vine desertul. Dacă vor avea stomacul plin și ceva dulce în gură, sunt mai  predispuși să spună DA. Dacă reușești să îi atingi (un lucru mai puțin probabil în afaceri) masează-le umerii cât mai mult și mai puternic. Sunt de obicei încordați în acea zonă și cei mai mulți dintre ei iubesc să se relaxeze. Pentru ei, umerii și spatele gâtului sunt zone erogene. S-ar putea să ai de-a face cu mai multă treabă decât ai preconizat. 😛

Sursa: razvandanc.wordpress.com
Sursa: astrocercetas.wordpress.com

Fecioara este un semn mutabil de pământ. Este semnul muncii. Persoanele ce au Fecioara puternic aspectată întotdeauna trebuie să fie ținuți ocupați, de obicei în domeniul indicat de prezența semnului.

Mai avem de-a face cu un observator fin al detaliilor. Cu cât mai mici, cu atât mai bine. Și să nu uităm simțul critic și cel auto-critic.  Este singurul semn din zodiac care se poate plânge de o eroare de 0,8 inch atunci când vorbesc despre distanța de la Pământ la Lună. Au nevoie de puțină odihnă. Măcar uneori!

Dacă Taurul este iarba, Fecioara este gradina. Pământul care a fost lucrat este acum roditor. Fecioara este numită semnul Virginului, dar este folosit în referirea la standardele pe care le are cu privire la lucruri. Fecioara are înclinația de a se purta mereu ca și cum ar fi prima oară când face acel lucru.

Sursa: razvandanc.wordpress.com
Sursa: astrocercetas.wordpress.com

Capricornul este un semn cardinal de pământ. Taurul este iarba, resursa de bază, Fecioara este grădina în care se lucrează. Capricornul este momentul recoltei, moment în care culegi ce ai semănat.

Fecioara este cel mai bun semn pentru detalii, iar Capricornul este secundul. Dar Capricornul face ceva ce Fecioara de cele mai multe găsește a fi greu. Organizează toate acele mici detalii într-o structura complexă. Și fiind cardinal și nu mutabil, Capricornul poate să conducă.

Locul în care Capricornul este situat face trimitere la punctul în care te aperi cel mai mult și vrei să ai control asupra situației. Dacă se întâmplă să fie casa VIII, casa sexului e posibil să fii imposibil de stârnit sau prea excitabil. Același lucru se întâmplă și cu zona în care se află Saturn.

Din moment ce avem senzația de teamă în aria în care Capricornul sau Saturn (planeta guvernatoare) este activ, acolo este punctul care trebuie consolidat și îmbunătățit în permanență.

Sursa: razvandanc.wordpress.com
Sursa: astrocercetas.wordpress.com

 

 

Advertisements

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s