4.4 Zodii de Foc

Berbec este un semn cardinal de foc. Semnele cardinale iau poziție, iar Berbecul este recunoscut pentru plăcerea cu care face acest lucru.

Plasarea semnului Berbec în astrograma natală arată unul dintre locurile unde ai tendința de a lua inițiativa și a te apuca de treabă chiar atunci.

Locul în care mai acționezi în acest mod este cel în care îl regăsești pe Marte, guvernatorul Berbecului.

(Berbec: casa VI, Marte: casa X – astrogramă natală)

Sursa: razvandanc.wordpress.com
Sursa: astrocercetas.wordpress.com

Leul este un semn fix de foc. Semnele fixe preferă să stea și să atragă în jurul lor totul, în loc să se miște. Leul este guvernat de Soare și exact cum Soarele este centrul sistemului în jurul căruia dansează toate planetele, așa și cei care au un Leu puternic aspectat pe harta natală își doresc să stea în mijloc li totul să se învârtă pe lângă ei.

Casa care are Leul la început (cuspidă) arată un loc/domeniu în care dorești să te exprimi, să primești premii și admirație. Mai reprezintă și locul în care îți dorești să fii tratat regește și să ai persoane (servitori) care să facă totul în locul tău. Motto-ul unui Leu este: „Nimic în afară de ce-i mai bun.”

Este foarte greu să ajungi să fii cel mai bun, astfel că mai indică și domeniul în care nu vrei să ajungi să fii stânjenit în cazul unui eșec.

(Leu: casa X, casa XI, Soare: casa I – astrogramă natală)

Sursa: razvandanc.wordpress.com
Sursa: astrocercetas.wordpress.com

 

Săgetător este un semn mutabil de foc. Semnele mutabila sunt comunicative. Gemenii adună lucrurile rapid. Fecioara le adună mai încet și cu mai multă grijă (Fecioara este cel mai reprezentativ semn al dragostei pentru detalii). Dar Săgetătorul este semnul pentru Big Picture (totul aranjat perfect).

Casa care începe cu semnul Săgetător este unul dintre domeniile în care ești optimist și sigur pe tine, dar si pe ce se află în jur, deci vei fi mai aventuros. Nimic riscat, nimic câștigat. Poate fi domeniul în care să ai cele mai mari reușite.

Pe de altă parte, îți va arăta locul în care poți fi prea optimist, sigur pe faptul că nimic nu poate merge rău și uite așa, din păcate, vei da cu capul de pragul de sus.

Caută cu atenție și poziția lui Jupiter, guvernatorul Săgetătorilor. Și el îți oferă răspunsuri la întrebării din aceeași arie.

(Săgetător: casa II, casa III, Jupiter: casa I – astrogramă natală)

Sursa: razvandanc.wordpress.com
Sursa: astrocercetas.wordpress.com

 

 

Advertisements

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s