11 mai: Paza bună trece primejdia rea

Gândire limpede, sănătoasă și calități deosebite pentru afaceri anunța trigonul între Luna și Mercur care s-a format in 10 mai, iar în 11 în jurul 10:30 se disipă. Energia pe care am primit-o din această configurație ar trebui să ne ajute să echilibrăm situația în dimineața zilei. Poate nu am terminat tot ce ne-am propus și ne gândim că ar fi bine să recuperăm. Aspectul dintre Lună și Mercur ne va ajuta să luăm decizia cea mai potrivită în această privință. Poate ar fi ultil să amânăm cu măcar câteva ore, dar nu exagerat de mult deoarece riscăm să intrăm în criză de timp.

Sursa foto: wallpaperswide
Sursa foto: wallpaperswide

Este mai bine să amânăm mai ales din cauza faptului că Soarele și Luna se află în cuadratură până marți în jurul orelor 4 AM. Acest aspect stresant între cei doi luminatori indică inconstanță, nehotărâre, ghinion, insuccese, certuri și necazuri. Și din nou, pe aceeași idee a balanței astrale, deși Soarele și Luna sunt într-un aspect deloc benefic, trigonul Lunii cu Mercur ne este prielnic, pentru că ne ajută să vedem foarte clar și să prevedem un eventual eșec. Latura senzitivă se unește cu cea rațională și atunci ascultarea intuiției este cea mai bună decizie.

Mai mult de atât, până la ora 19 Luna este în opoziție cu Jupiter (în Leu) și suntem mult mai risipitori, nu acordăm suficientă atenție resurselor materiale și emoționale pe care le avem. Tindem să ne consumăm prea mult, poate criza de timp de care vorbeam adineaori e motivul, astfel că este recomandabil să vă odihniți după ce ajungeți acasă și să lăsați lucrurile să curgă de la sine.

Întreaga zi este caracterizată de multă energie, dorință de libertate, de nou, de acțiune chiar. Trebuie doar să acordați atenție tuturor circumstanțelor și să nu alegeți să faceți compromisuri doar de dragul de a face ceva. Libertatea pe care vi-o doreați acum este realitate și trebuie doar să să nu exagerați, pentru că totul poate lua o întorsătură neașteptată.

După masă apare riscul unor conflicte cu persoanele de sex feminin (în cazul domnilor și invers în cazul doamenlor), iar punctul culminant este atins în jurul orei 22 când pe lângă cuadratura dintre Lună și Marte (formată la ora 16), Luna intra în cuadratură și cu Saturn. Neînțelegerile ne afectează și suntem cu moralul la pământ. Cu siguranță evenimentul nu a fost pentru ca ne-am dorit, dar impulsivitatea lui Marte nu ne acordă niciun răgaz. Încă o dată subliniez ideea că e cel mai ușor lucru să evităm astfel de momente, pentru că se pot evita, și să ne concentrăm asupra noastră. Să găsim un loc în care să ne relaxăm și să evităm locurile sau subiectele sensibile care ne-ar putea agita.

astrocercetaș

Advertisements

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s