11 MAI: Începem săptămâna cu dreptul? #ZiuaÎnDetaliu

Prima parte a zilei

Este momentul să verificați tot ce ați lăsat neterminat vineri și să puneți totul la punct. Ați amânat cam mult finalizarea proiectului la care lucrați sau materializarea celui la care vă gândiți. Poate nu aceste prime ore ale dimineții sunt cele mai favorabile, acum e de preferat să vă adaptați cu mediul înconjurător, după un weekend atât de plin de evenimente care de care mai surprizătoare. Cum întreaga săptămână este centrată pe semnele de foc (Berbec, Leu, Săgetător) respectiv ascedentul în aceste semne și domeniile vieții care sunt cuprinse de aceste zodii, nici începutul zilei nu îi exclude. Ați venit puși pe treabă, pe cai mari cum se spune, dar ar fi mai bine să mai așteptați. Nu sunt cele mai prielnice ore. Regândiți și corectați greșelile făcute.

Sursa foto: wallpaperswide
Sursa foto: wallpaperswide

A doua parte a zilei

Acesta este momentul în care foarte multe persoane, în special zodiile de apă (Rac, Scorpion și Pești), desigur și cei care au ascendentul în aceste zodii, vor conștientiza faptul că ultima parte a vieții lor a fost marcată de foarte multă monotonie. Nu se mai simțeau bine în această situație și au preferat să facă un pas înainte. Acum realizează că ceea ce au făcut era ceea ce trebuia. Se simt eliberați și realizează că au depășit blocajul în fața căruia se aflau. Își vor da seama că decizia pe care au luat-o a fost cea mai bună și că oricum lucrurile nu s-ar fi putut schimba în bine. Este un aspect care privește și zonele vieții (din harta natală a fiecăruia) ce se derluează de-a lungul zodiilor de apă.

Ultima parte a zilei

Este rezervata odihnei. De mult timp nu ați mai reușit să veniți acasă și să va așezați confortabil în fața televizorului, să faceți un duș, iar apoi să dormiți liniștiți. Toate lucrurile pe care le-ați întreprins pe parcursul acestei zile sunt la locul lor. Mâine vă așteaptă să le continuați sau să începeți altele noi. Acum acordați-vă vouă atenție. A fost prea lungă perioada în care ați pus alte persoane pe primul loc, iar pe voi v-ați neglijat. Energia de peste zi v-a ajutat să duceți la bun sfârșit toate activitățile sau dacă ați amânat unele dintre ele veți avea ocazia să le finalizați, dar un mic răsfăț nu strică nimănui.

Vă doresc o zi minunată

Advertisements

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s