11 – 17 mai: Lupul își schimbă părul, dar năravul ba

Săptămâna care s-a încheiat a fost pentru unii de foc. Multe schimbări, multe conflicte și energie risipită. Am simțit pe pielea mea toate aceste situații conflictuale, în care am ajuns cu sau fără voia mea.

Săptămâna 11 – 17 mai are toate șansele să fie una productivă cel puțin în mediul profesional. Weekend-ul a fost plin de surprize, promovări, prime și măriri de salariu. Toate astea datorită faptului că ați muncit cu spor în ultima săptămână. Dar, orice promovare vine cu multe responsabilități la pachet, pe care nu trebuie să le neglijați.

Sursă foto: wallpaperswide
Sursă foto: wallpaperswide

Mare atenție în prima parte a săptămânii la modul în care ne comportăm cu subalternii, cei care odată au fost la același nivel cu noi. Doar pentru faptul că am avansat pe scara profesională, nu ne dă dreptul să fim autoritari și să încercăm să-i dominăm pe toți. A nu se uita faptul că este foarte ușor să ajungi sus, dar e mai greu să te menții. O persoană care odată văzută cu sacii în căruță începe să se comporte urât cu cei din jur, nu se va bucura de prea multă simpatie, ba mai mult, poate pierde locul pe care proaspăt s-a instalat.

Ați meritat această recompensă pentru munca depusă. Bucurați-vă de ea fără a fi ostentativ, fără a le arăta o parte urâtă a voastră colegilor. În caz contrar, așa cum spuneam antipatiile vor deveni evidente. În această perioadă avem fiecare nevoie de energii pozitive, nu negative. După modul în care s-a derulat săptămâna trecută, o altă repriză de conflicte ar fi picătura care va umple paharul. Sunt vizate zodiile de foc. Berbec, Leu, Săgetător. În același timp, fiecare dintre noi avem aceste zodii în harta natală de-a lungul unor domenii, așa că acelea vor fi cele vizate și deasemenea și persoanele care au ascendentul în aceste semne.

Pentru cei care nu vor reuși să se comporte ca până ieri la locul de muncă, mijlocul săptămânii vine cu mari probleme de comunicare. Nici măcar un concediu nu îi poate ajuta, deoarece problemele vor rămâne acolo și când se vor întoarce tot vor trebui rezolvate. Astfel de persoane ajung să construiască lucruri cu adevărat minunate, dar din cauza unei vorbe, într-o secundă ajung să distrugă totul. Vor distruge fie chiar ei sau, în cel mai rău caz, alții care sunt saturați de atitudinea lor.

Recunoașterea profesională le va oferi extrem de multă energie. Trebuie doar să reușească să o canalizeze pe domeniul potrivit. Încercați să creați cu toată energia pe care o aveți, nu să distrugeți ceea ce ați reușit să faceți. Sunt vizați în special Berbecii (și domeniul din harta natală cuprinsă de Berbec și cei cu ascendent în Berbec), dar și cei care îl au pe Marte puternic aspectat în harta natală și aspecte stresante în tranzit.

Berbecii au multă energie și mai ales dacă le este gâdilat puțin orgoliul, vor defila ca pe un podium încercând să atragă toate privirile asupra lor. Dacă nu vor știi unde sunt norii și unde este pământul, vor avea parte de multă respingere din partea colegilor. Evident, ei vor interpreta că toți sunt invidioși pe succesul lor. Va veni și momentul în care vor deschide ochii mai bine și vor vedea care era de fapt adevărul. Să nu fie totuși prea târziu.

Sfârșitul de săptămână este benefic tot pentru Berbeci (și domeniul din harta natală cuprinsă de Berbec și cei cu ascendentul în Berbec). Săptămâna a fost plină de teste, iar dacă le-au trecut norocul este de partea lor. Dacă aveau de gând să călătorească în această săptămână, cel mai prielnic moment este acum, deoarece călătoriile sunt cu succes și chiar vor avea parte de surprize plăcute. Pot pleca într-o călătorie de afaceri care la început nu le-a surâs deloc, dar acum trebuie să se conformeze și într-un final se vor simți foarte bine. Schimbările neașteptate sunt la fiecare pas și trebuie să fim foarte pregătiți să le facem față. Nu putem alege dacă le acceptăm sau nu în viața noastra. Ele vor veni, iar noi trebuie să ne adaptăm.

 

Advertisements

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s