9 MAI: Decizii radicale la tot pasul #ZiuaÎnDetaliu

Prima parte a zilei

Persoanele care au adormit supărate, se trezesc cu multe gânduri. Ar lua decizii, dar parcă ar mai aștepta. Ce așteaptă? Nici ei nu știu. Cu toate acestea, mulți vor lua o decizie radicală și vor decide că ceea ce au făcut a fost maximul pe care îl puteau oferi pentru persoana de lângă ei. În privința aspectelor astrale, vă spuneam că Uranus este în careu cu Luna până la ora 20, iar acest aspect ne va da impulsivitatea de a ne dori ceva nou, un nou început, o nouă relație, dar mai degrabă libertatea pe care în acest moment nu o simțim. O veche vorbă spune că nu e niciodată bine să mergi la culcare supărat sau certat pe nimeni, pentru că, s-ar putea ca a doua zi unul dintre voi să nu se mai trezească. Iată, în acest context gândurile de schimbare vă apasă și e posibil chiar să luați o decizie care să fie tranșanta și pentru totdeauna.

Sursa foto: wallpaperswide
Sursa foto: wallpaperswide

A doua parte a zilei

Este incredibil cum lucrurile se leagă și curg parcă într-un înlănțuire perfectă. Gândurile cu care ați început ziua se vor concretiza în scurt timp, iar dacă ați ajuns la concluzia că nu se mai merită să trăiți în acest fel, veți face o schimbare. Simțiți nevoia unei astfel de schimbări și ea vă eliberează de o presiune sau chiar de un gând. Este imposibil să menținem o relație care ne dăunează, dar în același timp este un test pentru noi. Trebuie să fim pregătiți să facem acest pas. Dacă decidem că este momentul să pornim pe o altă cale decât cea de până acum, avem de „bifat” câteva lucruri: este cu adevărat ceea ce ne dorim? Suntem pregătiți, din punct de vedere emoțional de o astfel de ruptură? (nu orice relație care se termină este anulată și din suflet. Multe relații se încheie din cauza unui orgoliu mult prea mare sau a nevoii de libertare resimțită. Înainte să faceți „pasul cel mare” asigurați-vă că nu veți da înapoi, deoarece poate fi un drum fără întoarcere). Dacă sunteți în situația celui părăsit și totuși doriți să încercați să salvați ce se mai poate salva, meditați asupra „armoniei în relația de cuplu”. Analizați-vă modul în care ați procedat, acordați libertate de decizie partenerului și poate lucrurile nu sunt pierdute. Depuneți puțin efort, merită!

Ultima parte a zilei

Seara este destul de confuză. Nu ar fi rău să alegeți să ieșiți la o terasă (mai ales că e cald) alături de prieteni și să mai lăsați lucrurile să se răcească. Compania lor vă va face foarte mult bine. Veți zâmbi mai mult, pentru că prietenii în această perioadă simt că ceva nu este în regulă (dacă nu le-ați spus încă) și vor face tot ce le stă în putere să vă scoată din starea debusolată pe care o aveți. Acum începeți să simțiți primele sentimente de durere, de regret. Nu pentru că ați fi făcut ceva rău, ci pentru că suferința este firească, din păcate. Trebuie să acceptăm trecutul pentru a reuși să construim un nou viitor, mai bun! Este o seară în care poate telefonul va suna și vă va aduce vești de la locul de muncă, evident BUNE! Ați muncit cu spor în această săptămână și veți primi și răsplata. Pe unii, faptul că muncesc îi ajută să uite de tristețe. Poate e și cazul vostru. Decizia pe care ați luat-o în ceea ce privește partea sentimentală este una care în viitor se va descoperi a fi fost cea mai bună pentru ambii. Dacă ați luptat și nu ați reușit să salvați sau ați decis să plecați fără să mai acordați nicio șansă, sunteți pe drumul cel bun. Pe drumul vostru. Veți întâlni în această lună persoana potrivită, iar dacă veți fi pregătiți, veți începe o nouă relație. Relația aceasta va fi una mult mai sănătoasă, deoarece ați învățat lucrurile care nu au fost bine făcute în precendeta și a dus la destrămarea ei.

Orice și oricum ar fi, aveți încredere în ceea ce inima vă spune!

Vă doresc o zi minunată!

Advertisements

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s