10 MAI: „Ai, n-ai mingea, tragi la poartă” #ZiuaÎnDetaliu

Prima parte a zilei

Avem o zi plină de contradicții și este firesc să fie așa. Ceea ce ieri s-a întâmplat v-a afectat pe unii mai mult decât v-ați fi asteptat. Deși la baza era un implus al nevoii de libertate care pornea din suflet, urmările nu sunt insesizabile. E adevărat, ați construit foarte mult și e greu să vedeți cum totul se duce pe apa sâmbetei, dar nu e pierdut la modul în care să fie imposibil de reparat. Fie că e vorba de o relație de prietenie, o afacere sau orice o ia la vale, aveți suficiente resurse să o luați de la zero. Nu încercați totuși să faceți asta acum. Nu e cel mai potrivit moment. Fiecare are nevoie de o perioadă în care să se adapteze la noua viața, iar un nou început atât de devreme nu este ceea ce trebuie. De multe ori, înlocuim o persoană, să zicem, după ce ea a plecat din viața noastră, foarte repede. Părem fericiți, dar de fapt nu suntem deloc. Și rezultatul final va fi acela că ne vom „bate joc” și de noi, de sufletul și de tot  ceea ce simțim, dar mai ales de a treia persoană, care nu are nicio vină și poate are cele mai bune intenții. Hai! Adunați-vă toate resursele, oricât de puține ar fi ele și mobilizați-vă pentru a fi mai bine. Nu sunteți singuri, sau ați uitat?!

Sursa foto: wallpaperswide
Sursa foto: wallpaperswide

A doua parte a zilei

Duminica se petrece în familie, în jurul mesei sau dacă  nu sunteți atât de tradiționaliști, la televizor cu o bericică sau o limonadă în mână. Indiferent câte lovituri vă dă viața, să nu aveți vreodată impresia că sunteți singurele persoane care trec prin asta. Fiecare, la un nivel mai mic sau mai mare, trecem prin astfel de experiențe care ne întristează. Cel puțin aveți un motiv de bucurie: locul de muncă. Acolo lucrurile merg așa cum trebuie, ca pe roate chiar și asta poate fi o salvare. Stări decepționale are oricine, dar puțin reușesc să găsească energia pentru a le depăși. Astfel, mulți se pierd și au nevoie de ajutorul unui specialist. De foarte, foarte multe ori nu există un specialist mai bun decât un părinte (mama sau tata — depinde de care suntem mai apropiați). Ei simt durerea copiilor mult mai intens decât o simt ei, deoarece fiecare părinte (normal) vrea ca puiul lui să aibă o viață frumoasă și fericită. Ei au nevoie de voi, voi de ei. Profitați și cereți-le ajutorul.

Ultima parte a zilei

Dacă a doua parte a zilei a fost rezervată familiei, ultima ar putea fi rezervată prietenilor. Aveți nevoie de multă socializare, mai ales pentru a elimina energia negativă pe care ați acumulat-o. Să nu uităm că începe o nouă săptămână și cu siguranță nu ne dorim să o începem cu stângul. Prieteni vechi, actuali sau de ce nu, noi — toți sunt în jurul nostru sau noi în jurul lor. Este gura de oxigen de care aveam nevoie pentru a ne revitaliza simțurile. Energiile sunt negative în continuare, tocmai de aceea ceea ce am scris mai sus sunt lucruri utile care ar putea ajuta la o disperare a acestora. Dacă alegeți să petreceți seara în casă, veți face „cunoștință” cu altfel de sentimente și situații și nu sunt dintre cele mai plăcute.

Vă doresc o zi minunată!

Advertisements

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s