9 mai: Sufletul ce-și dorește?

După o seară agitată în care s-au spus tranșant lucrurile care ne dor, ne incomodează sau deranjează, ziua de 9 mai este una care ar trebui sa se caracterizeze prin armonie. Până la ora 22, Soarele (în Taur)  și Luna (în Capricorn) sunt în trigon, iar echilibrul ar trebui să fie la el acasă. Acest trigon în semne de pământ ne indică faptul că resurse de ambiție încât să rezolvăm toate treburile care țin de casă și de ceea ce deținem (extensiv mă refer și la partener) există, dar trebuie să găsim cele mai bune soluții pentru ale împăca pe toate și astfel să ne liniștim.

Sursa foto: wallpaperswide
Sursa foto: wallpaperswide

Weekend-ul nu pare a fi rezervat relaxării, ci mai degrabă afacerilor sau a mediului profesional. Cei care au muncit în această săptămână și care au reușit să își analizeze fiecare mișcare, dar mai ales să gândească limpede tot ce fac, vor avea surprize din partea superiorilor. Iar cei care nu au un loc de muncă, poate fi momentul în care li se vor deschide uși noi. Trebuie doar să învățăm să BATEM.

Uranus (în Berbec) care se caracterizează prin excentricitate, dinamism, neconvenționalitate, impulsivitate, rebelitate, iubire pentru libertate, curaj, voință este în careu cu Luna (în Capricorn). Este un aspect foarte interesant și încă o dată arată faptul că acolo unde ceva vine să strice apele, altceva reușește să compenseze. Careul indică relații dure cu persoana de sex opus, divort (ca metodă de a te simți liber), încăpățânare (în ceea ce privesc deciziile pe care le luăm), hipersensibilitate (mai ales că avem și Venus în Rac, iar când vine vorba de relațiile amoroase suntem mai vulnerabili).

Această tensiune o vom resimți până înspre ora 20. Dar trigonul Soare – Lună vine să ne încarce cu atenție și chiar „lumină”. Ne luminează gândurile și ne face să vedem lucrurile mult mai clar, mult mai concret și fără să ne mai amăgim. Din păcate, așa cum am spus în ultima vreme, luna, în ansamblul ei, este caracterizată prin posibile despărțiri la toate nivelurile. Este posibil ca Mercur să ne pună bețe în roate și să transforme comunicarea în adevărate încercări la care trebuie să facem față. Dacă situația devine tot mai tensionată, este mai bine să lăsați lucrurile pentru moment așa, deoarece nu există șanse de concliere.

Să fie oare o iubire din trecut motivul neînțelegerilor? Gelozia să conducă la destrămarea relațiilor? Un gând spre o persoană cu care aparent ați încheiat orice poveste? Multe întrebări sunt legate de trecut și de viitor, iar Venus „le adresează” prin intermediul careurilor cu ambele noduri lunare. Este o perioada prielnică unei discuții cu interiorul. Aflați ce vă lipsește și ce vă doriți de la viață și implicit de la partener. Am insistat foarte mult pe ideea de introspecție, care să fie urmată de un inventar riguros și de ce nu, de o discuție sinceră despre ceea ce ați descoperit cu prietenii sau persoanele în care aveți cea mai mare încredere.

astrocercetaș

Advertisements

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s