8 mai — Venus în Rac: cu defecte și calități

Evenimentul cel mai important de astăzi reprezintă intrarea planetei Venus în Rac. Fenomentul se produce în jurul orei 2 dimineața. Racul este o zodie de apă pentru care casa și viața de familie sunt cele mai importante amănunte. Venus vine cu mult rafinament, iubire, sentimente sincere, atracție pentru frumos și câștiguri mici, dar care pot completa un spațiu gol.

Sursa foto: wallpaperswide
Sursa foto: wallpaperswide

Să nu ignorăm și micile sau marile defecte (depinde cum le percepe fiecare) cu care vine la pachet Venus: gelozie, nepăsare, lene, nehotărâre sau atitudine posesivă. Prezența astrului în Rac cred că ne va sensibiliza pe fiecare și  ne va ajuta să găsim metodele prin care să oferim ceea ce simțim nevoia să primim. Doar în acest fel putem gusta din fericire.

Aspectele pe care Venus le face sunt: opoziție cu Luna din Capricorn și inconjuncție cu Saturn din Săgetător. Opoziția arată că avem nevoie de iubire, dar că nu știm cum să o cerem sau nu o apreciem și ajungem să tânjim după ea. Racul este o poartă către suflet, către dorințele ascunse din cauza timidității poate sau pentru că am acordat altcuiva importanță și ne-am neglijat pe noi.

Deși opoziția cu Luna ne va face să devenim ușor lipsiți de conduită morală pentru a ne atinge scopul: acela de a fi iubiți, intrarea lui Venus în Rac tind să cred că ne va ajuta să reușim să îndreptăm iubirea ce ne caracterizează familiei sau din contră, să cerem familiei mai multă afecțiune. Nu ar fi un lucru rău să facem asta dacă simțim nevoia.

Nu vă lasați conduși de instinctul de a avea pe cineva doar pentru satisfacerea unor nevoi. Tentația apare, dar nu poate fi ceva de viitor care să ne aducă liniște și fericire. Aspectul cu Saturn în Săgetător va accentua gelozia, înstrăinarea de cei dragi, inhibiția sau celibatul. Profitați de această perioadă pentru a face o schimbare, fie prin ajutorul celor apropiați, fie pornind din interior. Dar nu uitați, în această lună toate dorințele trebuie să plece din inimă.

Din punct de vedere al comunicării ne apropiem cu pași rapizi de perioada în care Mercur va retrograda și atunci lucrurile vor deveni ușor haotice. Părerea mea este că perioada care urmează este numai bună pentru un inventar a ceea ce am fost în trecut, iar toate momentele în care lucrurile nu vor ieși așa cum ne dorim vor fi teme de gândire pentru a vedea ce trebuie să imbunătățim la noi sau în relațiile cu ceilalți. Acceptați în viața voastră și elementele noi, deoarece nu aveți nimic de pierdut. Chiar dacă suntem mai încăpățânți și cu mai multe pretenții, puțină diversitate nu strică nimănui.

astrocercetaș

MAI MULTE DESPRE 8 MAI AICI

 

Advertisements

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s