8 MAI: Cu ce mână dai, cu aia primești #ZiuaÎnDetaliu

Prima parte a zilei

Prima parte a zilei începe cum nu se poate mai bine. Ne trezim plini de viață, mult mai energici și mai motivați pentru o zi în care să ne zâmbim o dată în plus nouă, iar mai apoi altora. Oportunitățile de a fi fericit sunt la tot pasul. Începeți prin a bea un pahar de apă care să alunge oboseala. Apoi, dacă aveți plăcerea, beți o ceașcă de cafea lecturând ceea ce s-a mai publicat pe internet în ultima vreme. Bucurati-vă de lucrurile mărunte. Ele sunt cele care până la urmă pot transforma o zi obișnuită într-una fantastică. Fericirea va aparține exclusiv. Este nevoie doar să vedeți partea plină a paharului și să vă bucurați de ce vă oferă viața. Vă puteți simți și mai împlinit dacă împărțiti acea cafea de care vă spuneam mai devreme (care poate fi de fapt orice) cu cineva apropiat. Astfel de gesturi pot face adevărate minuni. Plus că puteți aduce un zâmbet și pe un alt chip, iar asta vă face oameni mai buni și mai frumoși. Cu adevărat mai frumoși.

Sursa foto: wallpaperswide
Sursa foto: wallpaperswide

A doua parte a zilei

Dacă în prima parte ați început printr-un răsfăț pentru voi și de ce nu pentru cei din jur, a sosit momentul să fiți răsplătit. Relațiile la locul de muncă sau la școală merg din ce în mai bine, iar asta este urmare a faptului că ați început ziua cu dreptul. Eforturile constante de a vă menține o atitudine pozitivă sunt văzute de cine trebuie, iar ziua vă rezervă surprize. Păstrați toată această energie și pentru ultima parte a zilei, atunci când oboseala își va spune cuvântul, dar cu toate astea, familia are nevoie de voi.

Ultima parte a zilei

Ultima parte a zilei vă va solicita într-un mod profund. Este bine că ați reușit să acumulați multă energie pozitivă, deoarece acum veți avea mare nevoie de calm, cumpătare și multă atenție. Din păcate, nu toată lumea poate înțelege intențiile voastre sau mai mult, să fie de acord cu ele. Veți fi nevoit să dați multe explicații, să supliniți sau să recuperați tot timpul pe care l-ați petrecut departe. Doar că acest timp, care în ultima vreme apare tot mai des, tind să cred că nu a fost folosit în defavoarea voastră, iar faptul că cei dragi nu înțeleg motivele pentru care se întâmplă tot ce se întâmplă poate cauza frustrare și chiar ruperea anumitor relații. Luna în sine este pusă sub semnul întrebării din punct de vedere afectiv, deoarece multe legături sentimentale se vor încheia și noi persoane își vor face apariția în viața voastră

Vă doresc o zi frumoasă!

Advertisements

One thought on “8 MAI: Cu ce mână dai, cu aia primești #ZiuaÎnDetaliu

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s