7 mai: Nu spune „hop” până n-ai sărit pârleazul

Aparent, lucrurile ar trebui să intre pe un făgaș normal, mult mai liniștit. Agitația care a caracterizat acest început de săptămână se transformă într-o libertate de exprimare și imaginație bogată. Cei care au reușit să controleze toată energia pe care au avut-o sau dacă nu au reușit, măcăr au temperat-o, ziua de 7 mai vine cu lucruri frumoase surprize frumoase, mai ales la nivel mental. Desigur, mai există unele lucruri la care trebuie să acordăm mare atenție, deoarece nu am depășit încă perioada critică.

Sursa foto: wallpaperswide
Sursa foto: wallpaperswide

Lilith în Fecioară face un aspect stresant cu Luna, care vine să refuleze stările afective, să aducă o senzualitate disimulată sub o mască aparent calmă, dar care ascunde conflicte  interioare puternice. Pe lângă acest aspect, până în 9 mai, Luna este în opoziție cu Venus (în Taur) iar asta ne lasă să înțelegem că relațiile sentimentale sau modul de a ne exprima sentimentele pentru cineva sunt mult mai greoaie și fară efectele anticipate. Folosiți-vă imaginația și instinctul creativ pentru a remedia aceste probleme, deoarece soluții există. Nu uitați că prietenii sunt cei care în această luna contribuie cel mai mult la evoluția noastră spirituală. Nu trageți concluzii pripite și nu vă imaginați lucruri care nu au o baza reală. Nu credeți în vorbele oamenilor care doar aparent vă vor binele, ci ascultați-vă sufletul. El nu vă minte niciodată în privința lucrurilor de care are nevoie. Aspect de cuadratură între Mercur și Neptun în domiciliu (Pești) ne face mai naivi, mai delăsători, cu prea multă încredere în tot ceea ce auzim. Nu tot ce zboară se mănâncă!

Atenție la tot ce avem impulsul să spunem. Marte (în Berbec) este în opoziție cu  Saturn (în Săgetător). Ne vine foarte ușor să jignim, să fim tranșanți în legăturile de tot felul și nu este deloc o idee bună, deoarece există în continuare posibilitatea ca relațiile, de orice natură, să se destrame. Ar fi util să ne relaxăm. Ieri am petrecut timpul în familie, am acordat atenție relațiilor de cuplu, iar acest lucru ar fi trebuit să mai amelioreze situația tensionată. Este într-adevăr o perioadă mai grea, dar peste care vom trece cu bine, iar dacă anumite persoane vor pleca din viața noastră acest lucru se datorează faptului că ele și-au încheiat misiunea în ceea ce ne privește, iar noi, poate fără să realizăm, am evoluat. Priviți viitorul cu capul sus, în niciun caz privind înapoi.

Marte este în trigon de câteva zile (26 aprilie) cu casa X, casa carierei, a relațiilor sociale, iar asta ne energizează și ne mobilizează fie să căutăm un nou loc de muncă, fie să îi dovedim șefului că suntem oameni de ispravă și că ne merităm locul acolo. Este un trigon care se menține o bucată lungă de timp, iar asta este perfect. Sfârșitul săptămânii este momentul în care poate ne vom găsi locul de muncă la care am visat sau unii vor fi promovați pentru toată munca depusă până acum. Este benefică concentrarea energiei pe acest domeniu, de unde vin rezultatele din punct de vedere material. Dar și prea multă atenție acordată doar unui „detaliu” scade atenția acordată altuia. Și din nou ajungem la armonia despre care am spus că ar trebuie să caracterizeze această săptămână. Orientați-vă și către nevoile celorlalți. Aveți suficiente resurse să o faceți.

Pe scurt, deși este o zi în care avem toate șansele să ne relaxăm, să armonizăm relațiile cu cei din jur, nu înseamnă că nu suntem încă vulnerabili. Chiar dacă Luna plină a mai pierdut din puterea pe care o exercita asupra noastră, încă nu ne-am intrat în mersul firesc. Pot apărea și anumite decepții. Putem vedea că oamenii în care aveam încredere nu sunt deloc așa cum părea. Nu uitați că tot ce ni se întâmplă în această perioadă reprezintă o evoluție spirituală și nu trebuie să ne fie teamă că nu vom putea înlocui pe cei pe care i-am pierdut. Este un moment în care putem cere ajutorul prietenilor apropiați și dacă nu îi avem sau nu avem încredere în ei, ajutorul familiei va veni în mod necondiționat, mai ales din partea persoanelor de sex feminin.

În jurul orei 21, Luna intră în semnul Capricorn și este o perioadă în care este nevoie să acordăm mai multă atenție problemelor pe care le avem în familie. Nu ratați această ocazie.

astrocercetaș

Advertisements

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s