6 mai sau „Miercurea-n familie”

Lucrurile par să se mai liniștească după un început de săptămână zbuciumat. Opoziția Lună – Marte care ne dădea energia să spunem tot ce gândim se pierde și în locul ei apare un aspect armonios între Lună și Jupiter (în Leu). În 6 mai vom fi mai iubitori, mai posesivi într-un sens protector. Totuși, există și riscul pierderii unei relații cu cineva apropiat, dar asta depinde și de modul în care ați coordonat energia lui Marte din Taur.

Sursa foto wallpaperswide
Sursa foto wallpaperswide

Conjuncția cu Saturn ne readuce în prezent anumite probleme, emoționale poate, din trecut pentru a le rezolva odată pentru totdeauna. Lecțiile lui Saturn sunt foarte importante pentru evoluția spirituală. Odată învățate aceste lecții, totul începe să intre pe un fagaș normal. Profitați de prieteni pentru a va rezolva problemele. Luna mai este rezervată evoluției pe plan spiritual și ar fi păcat să nu profitați de tot ceea ce vă ofera Dumnezeu pentru a ieși învingători.

Până în 19 mai când Mercur intră în mers retrograd încă se mai pot rezolva anumite lucruri, deși influența „retrogradării” a început să se simtă. Astăzi e nevoie să balansăm situațiile tensionate cu care am deschis săptămână prin meditație, masaj de relaxare, aromaterapie sau  alte remedii naturale de tratare a stresului.

Când am discutat despre lucrurile care caracterizează luna mai, v-am spus că nu este o perioadă deloc potrivită pentru a face investiții, deoarece putem pierde foarte ușor tot ce am agonisit. După 14 mai, Soarele nu mai este în cuadratură cu Jupiter, deci anumite cai ne sunt redeschise, dar atenție cum am mai spus la data de 19 mai când parcă totul o ia razna și din nou nu e benefic să încpem afaceri sau orice fel de alte parteneriate.

Este o decizie înțeleaptă să petreceți mai mult timp acasă, deoarece cineva vă simte lipsa, poate în ultima vreme ați ajuns mai rar și nu ați mai acordat atenția de altădată persoanelor dragi. Opoziția între Lună și Venus avertizează prezența unor anumite excese. Acordați atenția pe care căminul o merită, deoarece astăzi mergem pe muchie de cuțit.

astrocercetaș

Advertisements

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s