Previziunile lunii MAI — Prietenul la nevoie se cunoaște

Deși am cam întârziat cu previziunile pentru luna mai, din cauza faptului că nu aveam de gând să le fac pentru că nu găseam cea mai potrivită modalitate, am încercat totuși și sper că a ieșit ceva util care să rezoneze cu toți cei care vor intra în contact cu acest articol.


 

EUL ȘI PERSONALITATEA

Este o lună extrem de productivă din punct de vedere sentimental, cel puțin în plan personal. În această lună există șansele ca cineva nou să apară în viața noastră și care să ne ajute să rupem legătura cu trecutul și să revenim cu picioarele pe Pământ, astfel începem să ne trăim prezentul și să ne construim viitorul. Este o relație extrem de specială, o relație din care vom învăța multe lucruri despre propria persoană, despre modul în care vedem noi iubirea, despre ce așteptări avem de la partenerul de viață. Vom realiza greșelile pe care le-am făcut în relațiile trecute și ne vom schimba. Cu siguranță vom aprecia mai mult ceea ce avem și ne vom comporta în așa fel încât să dovedim că ne-am învățat lecția. Dacă vom ajunge la concluzia că ceea ce am avut este mult mai bun decât ce am putea avea în viitor, ne putem întoarce și vom primi o nouă șansă, dar de această dată responsabilitatea este mult mai mare.

 BANII

Primim atenționări în acest domeniu. Este o lună în care investițiile negândite nu aduc deloc profit. Din contră, riscăm să pierdem toți banii strânși din cauza excesului de zel, a încrederii exagerate în vorbe neprobate. Cheltuielile excesive sunt la tot pasul și dacă nu gândiți de două ori înainte de a lua o decizie nu trebuie să vă supărați dacă pierdeți. Totuși, nu este totul compromis. Stă în puterea noastră să putem schimba lucrurile. Este de preferat să investim doar în ceea ce este de maximă trebuință și să nu aruncăm banii în stânga și în dreapta. Deci: cumpătare și multă raționalizare.

Sursa foto: wallpaperswide
Sursa foto: wallpaperswide

 MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

Mai devreme vorbeam de cumpătare. Ea revine în discuție și în cadrul acestui domeniu al vieții. Tot ce ni se întâmplă în această lună urmărește o evoluție spirituală. Dacă vom reuși să facem față provocărilor vom simți o putere incredibilă, o pace interioară, însoțită de armonie și bucurie. Acum, aveți capacitatea de a-i ajuta și pe cei din jurul vostru, dar nu încercați să luați în spate problemele lor și să le rezolvați în locul acestor. Nu acesta este ajutorul de care ei au nevoie. Un proverb francez spunea „dă-i omului un pește și va avea de mâncare o zi; învață-l să pescuiască și va avea de mâncare toată viața.” Într-un astfel de context puteți interveni voi. Empatizați cu prietenii, rudele care trec prin situații dificile și cel mult povestiți-le experiența prin care ați trecut. Aștfel îi ajutați cu mult mai mult, deoarece ei ajung să gândească problema și dintr-o altă perspectivă decât până atunci. Este un moment minunat să reîntregiți grupuri de prieteni, să cunoașteți oameni noi de care, de ce nu, vă veți îndrăgosti, așa cum spuneam mai sus. Poate chiar ei reprezintă pentru voi următorul nivel. Cu toate acestea, nu vă considerați atotștiutori și evoluații supremi, deoarece nu este nici pe departe așa. Întotdeauna va exista o persoană care să fie mai presus decât noi și care să fi trecut prin ceea ce noi tocmai am finalizat.

 CĂMINUL ȘI FAMILIA

Deciziile pe care le luați în această perioadă trebuie să vină din inimă. Sentimentele sunt cele care ar trebui să vă ghideze pe calea cea bună, în timp ce rațiunea s-ar putea să vă inducă în eroare. Trebuie să vă ascultați sufletul și să acordați o atenție deosebită inimii și sentimentelor. Sensibilitatea de care dăm dovadă atinge punctul culminant. Poate motivul este un vechi blocaj de care nu am fost conștienți sau pe care nu am reușit sub nicio formă să îl învingem. Avem și noi nevoie de oameni care să ne ajute. De foarte multe ori, învățăm prin puterea exemplului și vom cunoaște persoane noi, parcă niște îngeri trimiși de Dumnezeu care să ne ajute să depășim această perioadă. Putem să îi asistăm în evoluția lor spirituală fără să ne dăm seama că de fapt pe noi ne ajutăm în primul rând. Nu trebuie să vă atașați de aceste persoane, deși este foarte posibil să o faceți. Scopul lor în viața voastră este doar acela de a vă ajuta, de a vă arata drumul corect pe care trebuie să mergeți, indiferent care este direcția acestuia. Apoi ei vor pleca, dar vă vor lăsa mult mai puternici și cu mai multe perspective noi în viață. Astfel de persoane ajung foarte ușor protectorii de care aveam nevoie și nu va lipsi mult până să îi considerăm parte din familie. Dacă nu vom cunoaște pe cineva nou, cu siguranță ajutorul va veni din sânul familiei, de la o persoană care mereu a pus umărul la dezvoltarea noastră într-un mod armonios. Este un moment prielnic să-i mulțumiți pentru tot ce a făcut pentru voi. Poate chiar are nevoie să audă astfel de vorbe.

 IUBIRILE

Multă confuzie caracterizează luna mai din punct de vedere afectiv (o relație nouă sau veche). Deși este o lună în care iubirea aceea care ne lipsea, care să ne învețe ce e dragostea adevărată, poate să apară, nu o vom repera foarte ușor. Am trecut poate prin momente grele în care ne-am pierdut orice speranță că mai putem găsi pe cineva care să ne iubească, aprecieze pentru ceea ce suntem, nu pentru ceea ce părem. Încrederea este tot mai puțină, atât în posibilii parteneri cât și în propria persoană. Cum vă spuneam, alegeți cu sufletul, nu mai căutați formule logice pe baza cărora să alegeți persoana potrivită. Lasați-vă duși de val și pur și simplu acceptați iubirea în mod necondiționat. Puteți găsi multe răspunsuri în familie sau în grupul de persoane care contribuie la dezvoltarea voastră spirituală. Îndrăzniți să le cereți un sfat.

 SLUJBA/SĂNĂTATEA

Din acest punct de vedere lucrurile încep să se așeze și să intre pe un făgaș nu normal, ci bun. Dacă v-ați reorientat spre un alt domeniu de activitate sau ați consultat un nou medic care să confirme sau să infirme anumite diagnostice, sunteți pe drumul cel bun. Evenimentele vor evolua într-un sens pozitiv și nu mai este cazul să bateți la alte uși, de exemplu să depuneți CV-uri în altă parte, să căutați alte păreri specializate. Dacă o veți face, totul se va transforma într-o căutare continuă și rezultatele vor întârzia să apară, dacă vor mai apărea. Continuați pe drumul pe care ați pășit, ascultati-vă inima și nu vă mai îngrijorați. Faceți ceea ce trebuie, ceea ce vă ajută să ajungeți la rezultate care să fie în favoarea voastră și a celor  din jur.

PARTENERIATELE (Casătoria sau afacerea)

Se pare că de aici pleacă problemele cu banii. Este o lună în care multe parteneriate se destramă. Nu este recomandat să începeți un proiect nou, mai ales că din 19 mai Mercur intră în mers retrograd și este cel mai bun avertisment. Este o perioadă în care trebuie să căutați să armonizați relațiile cu partenerii, fie cei de cuplu, fie de afaceri. Este nevoie de mulă precauție pentru a evita pierderile de tot felul, cu precădere cele bănești, dar nu putem să ignorăm aspectul că încrederea când are de suferit ne afectează mai mult decât dacă am pierde o sumă mai mică sau mare de bani, deoarece ei se pot reface, dar încrederea mai greu spre deloc. Dacă ceva nu merge bine la locul de muncă, dacă sunteți nemulțumit de ceea ce vi se întâmplă, în primul rând trebuie să faceți o scurtă introspecție și să aflați ce „gândește” interiorul, iar mai apoi, dacă situația tinde să vă depășească, nu ezitați să cereți ajutor. Este o lună în care aveți nevoie de el.

 MOARTE ȘI RENAȘTERE

Nu vă temeți de eșec. Nu vă temeți să o luați de la capăt. Tot ce se întâmplă în această lună, așa cum am mai spus, are un scop clar: evoluția voastră. Nu regresul. Dar totuși, lucrurile nu se pot rezolva de la sine sau cât ai bate din palme. Este nevoie de multă credință. Credință în Dumnezeu și în forțele voastre. Nu suntem niciodată prea bătrâni să o luăm de la capăt. Scoateți la suprafață tot ceea ce vă nemulțumește. Nu mai ascundeți problemele sub preșul sufletului, deoarece vă măcinați inutil și ajungeți să pierdeți ocazii importante. Cine nu și-ar dori să aibă pe toată lumea alături. Voi îi puteți avea. Chiar îi aveți, doar că poate nu știți în ce parte să priviți. Nu vă răzbunați pe alții pentru eșecul vostru. Dovediți că puteți renaște chiar și după cea mai cruntă înfrângere.

 FILOSOFIA DE VIAȚĂ (Valorile, spiritualitatea etc)

Totul se învârte în jurul acestui domeniu și mă hazardez să spun că totul va fi bine. Vom găsi armonia care ne lipsește și cu siguranță toate resursele de care avem nevoie pentru a putea să depășim orice obstacol. Avem nevoie însă de prieteni. Oameni dragi cu care să petrecem timpul liber. Ei ne vor ajuta să mai uităm pentru câteva ore de probleme, iar asta este minunat. Prietenii sunt îngerii lui Dumnezeu, iar în aceată lună veți simți asta foarte intens. Sunt cele mai frumoase aspecte pentru a găsi o persoană de care să ne îndrăgostim din tot sufletul, să simțim că plutim când o întâlnim și să așteptăm cu sufletul la gură să ne scrie sau să ne sune. Pe cei care trăiesc fericiți de mulți ani, partenerul va veni cu surprize frumoase care să întețească focul dragostei care ardea. Dacă cerem ceea ce cu adevărat avem nevoie, abundența se va instala în viața noastră.

 RELAȚIILE SOCIALE (Profesia autonomă și liberală, afacerea și lucrul în interes personal)

Nu mai acceptați să fiți condus de nimeni și nimic. Ascultați doar de voi și de nimeni altcineva. Nimeni nu știe ceea ce vă doriți sau aveți nevoie cu adevărat. Nu manifestați dependențe față de nimeni, deoarece mulți sunt doar în trecere pentru a vă ajuta să depășiți anumite obstacole. Nu este exclusă ideea de a fi foarte aproape să cădeți din lac în puț. Să întâlniți persoane menite să vă salveze dintr-o situație și să ajungeți să suferiți din cauza faptului că nu ați înțeles pe deplin rolul acelei persoane în viața voastră.

 PRIETENII (Tot ceea ce vă doriți)

Tot ce facem în această lună se învârte în jurul prietenilor. Uneori prieteni spirituali cu un scop bine definit în viața noastră, iar alteori prietenii de zi cu zi sau…de ani cu ani. Indiferent ce se întâmplă, indiferent care sunt provocările la care va trebuie să faceți față, întăresc ideea că totul va fi bine și veți ieși învingător în mod garantat. Ca în orice domeniu, nu toate se pot face dintr-o dată sau mai ales de capul nostru. Avem nevoie de sprijin, și dacă nu fizic, măcar emoțional. Totul e bine când se termină cu bine, nu?

 CEEA CE ESTE ASCUNS (Preocupări inconștiente sau boli cronice)

Atenție sporită la bani. Încă o dată e bine să știți că nu este o perioadă deloc favorabilă să investiți bani sau să îi aruncați în stânga și în dreapta fără un motiv real. Există riscul să fiți inșelați și să aveți impresia că ați achiziționat ceva ce vă doreați de mult, dar care să fie de fapt un fals. Acordați mare atenție detaliilor. Este cel mai bine așa.

Vă doresc o lună minunată!

Advertisements

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s