5 mai — Energie risipită

După Luna plină de ieri care ne-a răsplătit și încă o va face pentru toate cele pe care le-am făcut în ultima vreme, a sosit timpul ca Luna să pășească în semnul Săgetătorului. În jurul orei 14 Luna va intra în conjuncție cu Saturn care temperează pofta de viață pe care o  vom resimți.

Sursa foto: wallpaperswide
Sursa foto: wallpaperswide

După un weekend productiv, bateriile sunt încarcate și ne simțim plini de viață, cu multă energie și mult mai veseli, chiar dacă poate nu am dormit câte ore este normal. Rolul lui Saturn este de a ne ajuta să nu ne pierdem capul printre nori, ci din contră să ne putem canaliza energiile și să le îndreptăm spre ceea ce avem de realizat.

Luna plină a venit cu multă energie și entuziasm, dar opoziția cu Mercur și Marte predispun la anumite conflicte din cauza energiei pe care o avem. Nu toată lumea are aceleași stări sau motive de bucurie ca noi, iar insistența cu care încercăm să le transmitem starea noastră s-ar putea să nască scandaluri. Totuși, prezența lui  Saturn în conjuncție cu Lună vă va fi de folos și vă va ajuta să evitați epatarea neplăcută, care poate fi confundată ușor cu aroganța.

Ne vom simți eliberați de energiile negative, iar opoziția Soare – Lună de ieri se pare că ne-a adus doar recompense care să ne bucure sufletul. Jupiter în trigon cu Nodul Nord și Uranus aduc o oarecare subordonare, nevoie de libertate, dar și idei indrăznete, originale, geniale chiar, idei care vor fi extrem de apreciate și care ne vor întări stima de sine.

Cel mai bine ar fi să ne folosim energia benefică pe care o avem pentru a crea pentru noi și pentru cei din jur și să nu o risipim pe lucruri mărunte.

astrocercetas

Advertisements

One thought on “5 mai — Energie risipită

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s