4 mai – „Lună plină” de surprize

A fost o perioadă fantastică, în care deși uneori am fost mai duri, alteori ne-am lăsat în voia sorții, am reușit să punem, sper, în aplicare tot ceea ce visam. La fenomenul de Lună nouă am identificat perioada cea mai bună pentru a transforma ideile, planurile care erau la „macerat” în realitate.

Sursa foto: wallpaperswide
Sursa foto: wallpaperswide

Astăzi sosesc recompensele. Pentru aceia care au muncit din greu pentru sufletul, cariera, familia sau prietenii lor, recompensele sunt pe măsură. Ne bucurăm de Lună plină pe axa Taur – Scorpion. Toate simțurile sunt la cel mai înalt nivel. Fie că este vorba despre agitație, insomnie, bucurie sau iubire totul este la intensitate maximă.  

Taurul vine cu lucrurile pământești: propietățile, posesiunile, stabilitatea, încrederea, încăpățânarea, loialitatea față de prieteni și gelozia. Scorpionul este unul dintre cele mai profunde semne ale zodiacului, trăind totul foarte intens. Voința de care dispun acești nativi este impresionabilă. Nu admit jumătăți de măsură și nu fac niciodată rabat de la calitate. Dependența de muncă a Scorpionului îi aduce și cele mai mari responsabilități: integritate, moralitate. Secretele fac parte din viața lor și au o capacitate de regenerare fantastică. Relațiile dintre aceste semne ar trebui să fie în mod normal de simbioză, deoarece Taurul are uneori nevoie de puțin mister pentru a mai zâmbi și de noi perspective pentru a vedea ca nu doar ceea ce vede el există.

 Lucrurile sunt mai complexe decât par la prima vedere. În Taur se află Marte (exil) care vine cu multă energie, multă poftă de viață și dorință pentru orice, doar nu pentru stabilitate, monotonie și plictiseală. Nu se simte deloc bine în Taur și puterile lui sunt slabite. În Scorpion se află doar Luna (în cădere în acest semn), iar prezența ei aici întărește încăpățânarea și înclinația spre excese.

Este necesar să continuăm să muncim, să materializăm, dar să nu devenim obsedați de idealurile noastre. Aspectele pe care Soarele și Luna le fac cu celelalte planete indică nevoia de stabilitate, de înfrângere a tuturor blocajelor, o tendință de a fi atrași de nou, de straniu sau de pericol. Până în 11 mai nu risipiți banii și nici nu vă hazardați în fel și fel de speculații, deoarece cuadratura Soare – Jupiter (în Leu) ne atenționează că ne facem iluzii. Nu investiți sume uriașe în lucruri care vă pasionează, dacă nu vă sunt de utilitate imediată, deoarece există riscul de a fi dezamăgiți. Nu este inteligent să cumpărați case, terenuri în această perioadă, deoarece există riscul ca ceea ce vi s-a vândut, la o analiză mai atentă, să nu fie conform cu ceea ce ați crezut că veți primi.

Stăm extrem de bine la capitolul intelectual, concentrare fiind susținuți de un trigon între Soare și Pluto. E posibil să aflăm anumite secrete sau mai mult, să le spunem altora secretele noastre. Acest lucru se întâmplă datorită faptul că simțim nevoia să ne eliberăm, să renaștem. Emoțiile sunt ținute în frâu cu mult tact și ne bucurăm de mult curaj și hotărâre, calități care poate uneori ne lipseau.

Luna plină activează sectorul caselor XII – VI. Este un sector sensibil deoarece vorbește în mare măsura despre boli, afecțiuni cronice sau în stadiu incipient. Pe de altă parte, casa VI mai poate fi interpretată și din perspectiva relațiilor la locul de muncă, relații care și ele se pot „imbolnăvii” și deteriora, ajungându-se până la schimbarea locului de muncă. Ce este recomandat? Evident: cumpătarea și găsirea echilibrului.

Este un lucru bun să reflectăm la ceea ce vrem să facem, la ceea ce suntem sau ceea ce vrem să devenim în viitor, dar nu trebuie să exagerăm sau să avem impresia că este obligatoriu să ne controlăm fiecare gest sau să ne gândim atât de riguros fiecare acțiune. Până la urmă suntem oameni supuși greșelilor, pe care trebuie să ni le asumăm. Doar prin greșeală putem învăța ceva nou și implicit putem evolua. Atenție sporită la bolile sistemului nervos sau la falsele simptome. Nu tot ce zboară se mănâncă și nu orice durere anticipează ceva fatal. Nu deveniți ipohondrici. Faptul că Luna se află într-un semn fix în acest moment indică o oarecare stabilitate a locului de muncă, dar dacă nu veți învăța lecția moderării, a bunului simț și că uneori „capul ce se pleacă, sabia nu-l taie” riscul unei concedieri sau schimbări a locului de muncă bate la ușă.

astrocercetaș

Advertisements

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s