4 – 10 mai: Armonia este cea mai bună soluție

Începutul acestei săptămâni ne poate pune în fața unor conflicte. Devenim mai agresivi din punct de vedere verbal, mai ales din cauza faptului că nu reușim să ne impunem părerile în fața celor din jurul nostru. Stăm destul de rău la capitolul răbdare și ne pierdem cumpătul încercând să îi stăpânim pe ceilalți. De fapt, motivul pentru care avem aceste reacții este neîncrederea în prorpia persoană. Pentru a putea evita astfel de situații neplăcute, este cel mai bine să fim cumpătați, să încercăm să ne regăsim echilibrul pe care, aparent, dintr-un motiv sau altul l-am pierdut. În viață este esențial să ajutăm, dar să ne și lăsăm ajutați. Doar așa putem trăi în armonie cu noi și cu cei din jur.

Sursa foto: wallpaperswide
Sursa foto: wallpaperswide

Chiar dacă săptămâna începe într-un mod mai agitat, tot răul spre bine. Mijlocul săptămânii ne oferă primele recompense pentru eforturile pe care le-am depus în a ne găsi drumul cel bun. Ne aflăm pe un drum favorabil și tot ceea ce ne trebuie avem deja. Este inutil să continuăm căutarea. Astfel vom deveni persoane mereu în căutarea a ceva ce nu mai vine și nu vom mai reuși să ne bucurăm de lucrurile mărunte ale vieți. Este un moment prielnic pentru exercițiile de meditație și relaxare care vă folosesc mult pe viitor, deoarece vă ajută să dobândiți echilibrul și armonia de care aveați nevoie și la începutul acestei săptămâni.

Sfârșitul acestei săptâmâni nu este dedicat odihnei, ci preponderent afacerilor, planurilor din sfera carierei. Dacă aveați în minte un plan, o idee pe care ați păstrat-o pentru a vedea dacă prinde sau nu contur, este momentul acum să treceți la treabă. Este cea mai bună perioadă pentru materializarea gândurilor. Dar nu trebuie să uitați nicio secundă că fiecare lucru necesită mult efort. Nu trebuie să vă lipsească entuziasmul, deoarece v-am spus: sunteți pe drumul cel bun și aveți toate șansele ca tot ce vă imaginați, dacă a trecut testul timpului, să devină realitate. Fiecare început marchează un sfârșit și este cu siguranță o nouă treaptă în evoluția personală, dar iată și în cea socială și financiară. Păstrați-vă zâmbetul pe buze, chiar dacă nu aveți timp de prea multă odihnă. Nu irosiți aceasă energie debordantă și spiritul fantastic de inițiativă de care dispuneți.

Deși este o săptămână cu fluctuații de temperament, persoanele care vor găsi echilibrul și armonia pe plan social și personal vor avea numai de câștigat. Se anunță un început zbuciumat, un mijloc de săptămână în legătură strânsă cu modul în care am administrat primele zile ale săptămânii și un sfârșit plin de succese pe plan social, cu precădere în zona afacerilor.

Vă doresc o săptămână frumoasă!

Advertisements

One thought on “4 – 10 mai: Armonia este cea mai bună soluție

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s