3 mai: Pregătiți de Luna Plină?

La ora 4:47:11 Luna intră în Scorpion, unde se află în cădere, în trigon cu Venus din Gemeni și inconjuncție cu Mercur care se află în domiciliu (Gemeni). Prezența Lunii în acest semn ne atenționează cu privire la faptul că putem deveni mai încăpățânați, și avem înclinații spre excese. Aspectul favorabil cu Venus ne transformă în persoane mult mai pasionale și cu mai multă încredere în noi și, de ce nu, în partener.

Sursa foto: wallpaperswide
Sursa foto: wallpaperswide

În ceea ce privește inconjuncția cu Mercur aș spune că nu reușim să transmitem sau să punem la punct ultimele detalii, în condiția în care Luna plină din 4 mai vine ca o inspecție a ceea ce am făcut de la Luna nouă încoace. Încercați să nu recurgeți la manipulare pentru a obține ceea ce vă doriți, deoarece nu este calea corectă către succes.

Scorpionul este un semn de apă, extrem de senzitiv, dacă nu cel mai senzitiv semn zodiacal. Este guvernat de Pluto care de foarte multe ori vine și strică tot ce ne-am plănuit pentru a reconstrui ceva mai trainic. Același tip este și Scorpionul.

Nu își dorește să facă rău, dar nu se poate abține de la a fi răutăcios și a-i înțepa pe ceilalți. Dar, cu toate astea la bază are doar intenții bune. Este un semn extrem de autoritar, nu se subordonează niciodată și depăsește orice obstacole pentru a-și îndeplini țelul. Luna în acest semn încearcă o temperare a acestui tip de comportament.

Se poate apela la o reanalizare a ceea ce suntem. Cu astfel de analizări Scorpionul nu prea este de acord, deoarece ca orice lider are impresia ca ceea ce face este perfect corect. Se prea poate ca tot ce se întămplă în 3 mai să fie o purificare sau, mai pe înțelesul tuturor, o îndepărtare a răului, a ceea ce nu e necesar, înainte de Luna plină, atunci când orice schimbare este tardivă.

Fenomenul de Lună plină (opoziția dintre Soare și Lună) începe din 3 mai, în jurul orei 12. Opoziția vizează axa Taur-Scorpion, respectiv casa IV – X. Casa IV vorbește despre sfârșitul vieții, căderile de situație, moștenirile, familie. Casa X este cea a carierei, a vieții sociale. Ambele case au legătură cu părinții.

Dacă mai sunt anumite lucruri de făcut sau de spus, dacă mai aveți de pus ordine în gânduri este ceasul al 12-lea și încă o mai puteți face. Profitați de fiecare minut.

astrocercetaș

Advertisements

One thought on “3 mai: Pregătiți de Luna Plină?

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s