2 mai: După faptă și răsplată

Sper că ați profitat din plin de prima zi a lunii mai și că v-ați relaxat și ați început să vă reîncărcați bateriile. E timp suficient pentru toate, mai ales că avem parte de un weekend prelungit.

Sursa foto: wallpaperswide
Sursa foto: wallpaperswide

Dacă ieri am avut parte de un trigon între Lună și Mercur, astăzi ne bucurăm de trigonul Lunii (în Balanță) cu guvernatoarea Balanței — Venus (în Gemeni – Trigonocrație). Ne este mult mai ușor să exprimăm într-o formă artistică tot ceea ce simțim, ce credem sau ceea ce vedem. Luna și Venus realizează o colaborare armonică și plină de beneficii pentru noi, iar norocoase sunt în special Balanțele, Gemenii și Racii. Aspectul este favorabil pentru orice dispoziție legată de artă și de frumos. Venus se simte foarte bine în Gemeni și primește avânt să zicem de la Mercur în general, dar mai cu seamă în perioada asta când Mercur se află și el în Gemeni (în domiciliu).

Tind să cred că aveam mare nevoie de un moment de respiro în care să nu ne mai gândim la nimic, ci doar să ne bucurăm de tot ce se întâmplă. Rezultatele sunt pe măsură. Suntem mai veseli, mai sinceri și mult mai optimiști, susținuți de un sextil între Lună și Jupiter. Chiar și așa în cursul după-amiezii starea de spirit ni se poate schimba, putem lua anumite decizii la care poate am reflectat o perioadă mai lungă de timp. Opoziția între Lună și Uranus se realizează grad pe grad, așadar ce vă spuneam eu acum vreo două zile legat de blocajele care nasc un nou caracter, este tot mai aproape de realitate.

Din punct de vedere al comunicării, al gândirii și poate al cumpătării riscăm să fim neatenți și dezorganizați. Careul între Mercur și Neptun, ambele în domiciliu, ne aduce în punctul în care să vrem să ne eliberăm de orice secret și parcă nu ne mai putem abține. Suntem mai direcți și ceilalți vor fi la fel și astfel suntem mai vulnerabili, mai ușor de rănit, suntem creduli, ușor de manipulat și avem oareșce stări de somnolență. Este un aspect ce se va menține destul de mult timp, așa că nu strică puțin tact și diplomație, mai ales că ambele planete sunt în domiciliu, iar Mercur va intra în mers retrograd în ultima parte a lunii mai.

astrocercetaș

Advertisements

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s