1 mai: Chiar și astrele petrec

Dragii mei, mă bucur să vă dau astăzi cele mai bune vești din partea astrelor. Nu că nu ar exista aspecte negative, dar nu voi miza astăzi pe ele în prea mare măsură. Este 1 mai, a început o nouă lună, Mercur a intrat în Gemeni și deci stăm minunat la capitolul comunicare, exprimare, relaționare. Mai mult de atât, în câteva zile vom avea Lună plină, moment ideal pentru a începe să culegem roadele muncii de până acum și de ce nu, încă mai avem timp să „plantăm”, chiar dacă rezultatele nu vor fi la fel de bune. Niciodată nu este prea târziu.

Sursă foto: wallpaperswide.com
Sursă foto: wallpaperswide.com

Aspectul de conjuncție între Marte și Mercur care ne făcea mai repeziți, mai îndrăzneți, dar cu consecințe uneori mai puțin plăcute, s-a disipat. Mercur se află în domiciliu în Gemeni, iar asta înseamnă că se simte minunat aici și toate calitățile de care dispune le va pune în serviciul nostru. Este o perioadă fantastică pentru creație literară, examene sau alte evenimente care presupun un dialog coerent, atenție deosebită  și o rațiune limpede.

Deși astăzi este normal să ne distrăm, să ne veselim și să petrecem alături de cei dragi, v-aș sugera să fiți atenți la tot ce înseamnă exces, fie că este alimentar, alcoolic, viteză sau orice alt fel de exces. Probleme de acest gen se întâmplă an de an, așa că uitați-vă cu atenție la data expirării produselor pe care urmează să le consumați, beți cu măsură și conduceți cu grijă.

Discutăm despre o inconjuncție între Soare (în Taur) și Lună (în Balanță) care este un aspect aplicant, așadar multă atenție la problemele rinichilor: afecțiuni ale căilor urinare, ale fierii, anumite eczeme și la cele care vizează zona cefei și a capului.

Până mâine mai avem anumite blocaje în plan personal, pe care poate chiar astăzi le  putem elimina, odată cu intrarea lui Mercur în domiciliu. De mâine, viața sentimentală o ia ușor, ușor pe care cea bună, în sensul că Venus face un trigon cu Luna. Aspectul este foarte relaxant, mai ales după încărcătura emoțională pe care am resimțit-o cât am fost strânși cu ușa parcă de careul între Venus și Lilith. Suntem mai relaxați, parcă mai talentați și buna dispoziție va fi la ea acasă.

Cât timp am avut aspectul tensionat între Venus și Lilith, am avut și sextilul între Venus și Uranus care spuneam că pregătește surprize la mai tot pasul. Surprizele puteau fi chiar aflarea problemelor cu care ne confruntam pe plan sentimental. În data de 3 mai, în „ajun” de Lună plină sextilul dispare. Vreau să cred că aspectul acesta cu Uranus a venit ca o susținere, ca un scut împotriva celui cu Lilith, dar cu scopul de a ne ajuta să ne putem conecta mai bine la interiorul nostru.

Să ne bucurăm de această mini-vacanță alături de cei dragi, pentru că aspectele ne susțin, dar să nu uităm că orice lucru este benefic până în momentul în care întrecem măsura.

astrocercetaș

Advertisements

One thought on “1 mai: Chiar și astrele petrec

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s