30 aprilie — Sufletul, eliberare condiționată

În jurul orei 17, Luna intră în Balanță. Acest fapt ne face să fim mai sensibili și, vreau să cred, mai cumpătați. Sunt vizate în special relațiile sentimentale și cele de afaceri. Mai mult de atât, la ora 21, va începe să se formeze conjuncția între Lună și Nodul Nord, care se realizează grad pe grad în 1 mai la ora 12:49.  Vom sezia mai ușor lucrurile care nu sunt făcute în mod legal sau corect și vom avea tăria de a lua măsuri.Opoziția Lună – Uranus (în Berbec) ne poate face puțini mai instabili și suntem predispuși la schimbări bruște de atitudine. Tind să cred că Luna în Balanță ne va lua voalul de pe ochi pentru a putea privi așa cum trebuie lucrurile, să le vedem în profunzime pentru a le putea analiza și interpreta corect. Doar așa vom putea găsi soluții.

Sursa foto: wallpaperswide.com
Sursa foto: wallpaperswide.com

Dacă exista anumite blocaje, trebuie să ne străduim să le eliminăm, să rezolvăm toate problemele pe care le avem, să ne aruncăm o ultimă privire peste orice proiect care se află în stadiu de concepere, ca mai apoi să trecem la treabă, mai ales că urmează Lună plină și atunci capacitățile și acțiunile noastre sunt pregătite pentru a putea transforma în realitate tot ceea ce ne-am propus în faza de Luna nouă și încă nu am reușit să indeplinim, deși Luna nouă ne-a oferit cam aceleași perspective. Să zicem că Luna nouă este pământul roditor pe care-l cultivăm, iar Luna plină este perioada recoltei, recoltă care să ne ajungă cât Luna este în descreștere și toate vor merge puțin mai greu.

Astăzi ne bucurăm de un aspect favorabil: Mercur conjunct cu Marte și în sextil cu Lilith. Plus Marte în trigon cu Lilith. Conjuncția cu Marte se disipă în 1 mai, așa cum am spus ieri, dar vreau să cred că sextilul cu Lilith nu va face decât să ne deschidă noi perspective pe care obligatoriu trebuie să le folosim în favoarea eliminării blocajelor. Vă spuneam și ieri că nu îl percep pe Lilith ca pe ceva „malefic” care aduce doar nefericire, deși într-adevăr nu e ceva comod. Lilith mă inspiră să văd situațiile la rece, să cercetez mai mult ceea ce simt, să stau de vorba efectiv cu mine. Uităm prea des că mai important ca propriul corp (suflet și minte) nu este nimic. În noi sunt soluțiile, spuneam tot ieri, iar astăzi, dacă am reușit să punem în aplicare ceea ce am învățat în 29, Mercur vine și dă glas, respectiv efect pozitiv faptelor noastre.

Iată cum, nicio o faptă bună nu rămâne nerăsplătită, mai ales când vine vorba de NOI. Așa că nu vă fie teamă să discutați cu cineva problemele pe care le aveți. Mercur conjunct cu Marte în Berbec vă dă curajul să o faceți, iar Lilith în Fecioară — abilitatea de a vă „scana” pe voi și a găsi chiar și cea mai mică problemă. Careul între Venus și Lilith, despre care spuneam că aduce oarecum suferință din motivul că nu ne simțim iubiți sau refuzăm iubirea, rămâne activ până în 3 mai iar puterea lui de acțiune este slăbită, dar există. Profitați de aspectul lui Mercur și discutați cu cei pe care îi iubiți. Eliminați carapacea de protecție care vă aduce doar suferință. Aspectul lui Marte vă energizează, vă oferă dorința de a cerceta, curajul de a vă infrunta problemele.

Deși Luna intră în Opoziție cu Uranus și vă spuneam că aduce instabilitate și schimbări bruște de atitudine, nu aș vrea să interpretez ca ceva negativ, în contextul celor prezentate mai sus. E posibil să ne fii obișnuit cu blocajele pe care le-am avut, iar în urma analizei din cursul după-amiezii să vedem lucrurile cu alți ochi, iar asta poate fi privit de ce din jur ca o schimbare prea bruscă de atitudine. Dacă vă e bine așa, nu vă fie teamă. Cei care vă iubesc, vă vor accepta așa cum sunteți și se vor bucura pentru bucuria voastră.

Nu uitați nicio secundă că astrele predispun, iar noi dispunem.

astrocercetaș

Advertisements

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s