29 aprilie — Soluțiile sunt la NOI

 Conjuncția Lună – Lilith în Fecioară prefigurată ieri prinde miercuri contur mai puternic și va acționa identic precum frâna unui automobil de ultimă generație care oprește vehicolul chiar înainte de producerea unui  accident. Dar de cele mai multe ori această tehnologie nu este accesibilă tuturor, fiind preferată de cei mai potenți financiar. Această potență o putem transfera în ceea ce ne privește ca experiență spirituală. Resursele se află în interiorul nostru și doar noi suntem capabili să ne înfruntăm monștrii cei mai ascunși. Nu trebuie să vă fie teamă să stați față în față cu aceștia. E posibil să ieșiți mai câștigați.

Sursa foto: wallpaperswide.com
Sursa foto: wallpaperswide.com

Din punct de vedere relațional, Mercur (în Berbec) se află în conjuncție cu Marte și opoziție cu Saturn. Efectul conjuncției se diminuează, iar în 1 mai dispare. Nu doar că ne vom bucura de o zi liberă petrecută alături de cei dragi, dar nici nu vom înțelege ceea ce vrem, nu ne vom mai pripi să tragem concluzii, să ajungem la lucrurile care ne interesează cum încă se mai întâmplă acum. Cu toate astea, până în 13 mai nu scăpăm de opoziția cu Saturn în Săgetător, deci e recomandabil să vedem partea plină a paharului și să renunțăm la dorința de a critica orice, oricând, oricât. Zilele cuprinse între 14 și 18 mai sunt mai lejere din punct de vedere al relaționării cu cei din jur, dar din 19 mai Mercur intră în mers retrograd până în 11 iunie și problemele de comunicare vor reapărea. Dar până atunci să revenim la ziua de joi.

Uranus (în Berbec) este octava superioară a lui Mercur, iar când Mercur vine cu ideile, Uranus aduce posibilitatea de concretizare. Aspectele sunt oarecum stresante (conjuncție cu Nodul Sud, careu cu Pluto, inconjuncție cu Luna Neagră) și primul lucru care-mi vine în minte este: „cu ce mână dai, cu aia primești”. Este probabil ca tot ce ni se întâmplă în prezent să fie lecții pe care nu le-am asimilat în trecut sau am considerat ca avem suficient timp pentru a o face. El revin în atenția noastră și, așa cum am zis și ieri, sunt creionul pe care-l mânuim pentru a ne schița viitorul. De asemenea, 1 mai aduce o eliberare, conjuncția dintre Uranus și Nodul Sud dispare și dacă am reușit să facem pace cu trecutul nostru, dacă am reușit evoluăm practic, luna mai o vom începe cu dreptul.

Emoțional, Venus păstrează aspectele pe care și ieri le-a făcut (sextil cu Uranus și careu cu Luna Neagră) deci este în continuare o stare de tensiune la nivel sufletesc, interior. Nu ne găsim locul în viața celorlalți sau parcă ei nu mai au loc în a noastră. Este bine să recurgem la o introspecție, să vedem care sunt elementele care ne perturbă și să încercăm să găsim în noi puterea de a trece peste orice blocaj, așa cum am spus și mai sus.

Pluto (în Capricorrn) realizează aspecte benefice în continuare cu principalii „actori” pe scena cerului: Marte, Soare, Lună și Luna Neagră. Ne dă curaj, dorință, putere și perspectivele unui nou început. Totuși, nu trebuie să ignorăm careurile cu Nodul Nord și Sud care ne spune clar că trecutul vine să afecteze prezentul și să influențeze viitorul. Influența poate fi benefică dacă reușim să controlăm toate energiile de care dispunem.

Nu uitați nicio secundă că astrele predispun, iar noi dispunem.

astrocercetaș

Advertisements

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s