22 aprilie — Momentul ideal pentru a trece la treabă

După fenomenul de Lună Nouă, lucrurile încep să intre în ritmul lor firesc. Vă spuneam la acel moment că este bine să punem în aplicare planurile pe care le avem după aproximativ trei zile de la acest fenomen, atunci când toate energiile revin la cotele normale și avem toate resursele din acest punct de vedere. Ei bine, 22 aprilie este o zi perfectă pentru a porni la drum. Principalul nostru aliat este sextilul format între Lună (în Gemeni) și Uranus (în Berbec). Luna activează imaginația, memoria, aptitudinile comerciale, diplomatice și oferă o mare capacitate de adaptare la orice condiții. Uranus este semnul care aduce progresul, libertatea, dar oferă și calități comune cu ale Lunii: imaginația creatoare, intuiția, inventivitatea, Deci, când aceste două astre își unesc puterile, totul este în favoarea noastră. Suntem plini de energie și norocul poate să apară de unde ne așteptăm mai puțin.

SOARE

Aspectele cu Pluto de ieri, se păstrează. Mi se pare fascinant cum o planetă care te îndrumă să o iei mereu de la zero, să construiești, să accepți faptul că ai pierdut și să o iei de la capăt, face aspecte atât de benefice cu celelalte planete, mai ales în această perioadă, în care schimbarea trebuie să se producă în și cu fiecare. Chiar dacă mai sunt riscuri să ne supărăm, aș zice că aspectele de trigon între Pluto și Marte plus Mercur se vor dovedi mai puternice, iar diplomația va lua locul vorbelor urâte sau a pumnilor, în cel mai rău caz. Este o perioadă în care suntem capabili de mari realizări, avem încredere în noi și implicit în ceea ce facem. Reușim cu succes să punem în valoare energiile fizice și mentale de care dispunem. Dispunem de tot mai multă energie care trebuie eficient administrată și dozată și în același timp să nu lăsăm impulsurile care nu au o temelie solidă să pună stăpânire pe noi, deoarece se vor genera anumite schimbări neașteptate (nu în sens pozitiv).

Venus este în conjuncție cu Luna și în sextil cu Jupiter, iar aceste aspecte vin să aducă un plus de valoare zilei. Suntem mai sociabili, mai politicoși, mai diplomați așa cum spuneam. Banii, cei care cauzează des probleme, fie la nivel de comunicare, fie afectiv, nu lipsesc în această perioadă, iar asta ne oferă un sentiment de siguranță. Relațiile cu cei din jur sunt productive și e o perioadă excelentă pentru literatură.

Acordați mai multă atenție stării de sănătate, mai ales pentru zona gâtului (tiroidă, laringe, amigdale) și intestine, ficat, șolduri, pancreas, fiere și alte organe din zona abdominală, deoarece din cauza inconjuncției Soare – Saturn este posibil ca aceste zone să fie mai vulnerabile și pot crea probleme. Altfel de „dureri” pot apărea la nivel emoțional și e posibil să avem sentimentul de teamă că am fi incapabili să iubim și să fim iubiți. Acest lucru este cauzat de aspectul ostil format între Venus și Pluto. Se merge în continuare pe ideea anumitor tentații ce ar putea să apară și la care trebuie să facem față. Există mari riscuri de blocaje în sfera relațiilor materne și astfel pot apărea discuții, supărari din cauza mamei. Tratați totul cu calm și cumpătare și totul va merge strună.

astrocercetaș

Advertisements

One thought on “22 aprilie — Momentul ideal pentru a trece la treabă

Tu ce părere ai?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s